En måned til Formel 1-sesongen starter

I dag er det nøyaktig en måned (4 uker) til Formel 1-sesongen starter i Australia den 18. mars. Det skal uten tvil bli spennende å se hvordan Formel 1 blir uten Michael Schumacher og med såpass store endringer i Formel 1-stallene. McLaren skal kjøre med to nye førere, Fernando Alonso og Lewis Hamilton. Ferrari har en ny fører, Kimi Raikkonen mens Felipe Massa kjører for Ferrari for andre sesongen. Toyota fortsetter med de samme førerne, Jarno Trulli og Ralf Schumacher. Renault har en ny fører, Heikki Kovalainen mens Giancarlo Fisichella fortsetter. Honda fortsetter med Jenson Button og Rubens Barrichello. BMW Sauber fortsetter med Nick Heidfeld og har også en ny fører, nemlig Robert Kubica. Robert Kubica fikk prøve seg når Jacques Villeneueve ble tilsidesatt, men i år skal han kjøre hele sesongen.

Red Bull Racing forsetter med veteran David Coulthard og Mark Webber er ny etter å valgt å avslutte sitt samarbeid med Williams. Williams derimot skal kjøre med Alexander Wurz og Nico Rosberg. Scuderia Toro Rosso (Red Bull sitt andre team) skal ifølge itv-f1.com kjøre med Scott Speed og Vitantonio Liuzzi, men jeg har lest den senere tid at det ikke er 100% sikkert enda. Spyker F1 (tidligere Jordan og Midland F1) skal kjøre med Adrian Sutil og Christijan Albers. Super Aguri skal kjøre med Anthony Davidson og Takuma Sato i år.

Vi vil også se litt andre farger på Formel 1-bilene i år, og spesielt Renault sin Formel 1-bil vil du kanskje ikke kjenne igjen. Mild Seven er ikke deres sponsor lengre, og blåfargen er derfor fraværende. Selv om jeg ikke kommer til å publisere noen artikler på car.kak.net om Formel 1 i år, vil jeg fortsatt skrive om Formel 1 her på blog.kak.net. Totalt sett vil dette kreve mye mindre tid for meg, noe som var nødvendig for å kunne opprettholde min aktivitet på car.kak.net og blog.kak.net.

Jeg er ikke 100% sikker på hvordan jeg får sett Formel 1 i år, siden det er TV3 som har rettighetene til Formel 1-sendingene i Norge. Jeg som Canal Digital parabolkunde har derfor ikke tilgang til TV3, men det er mulig at Formel 1 blir sendt på Motors TV. Hvis ikke får jeg oppsøke noen som har TV3, ihvertfall de helgene som det ikke kommer andre ting i veien for Formel 1-sendingene! Uansett tv-dekning eller ikke, Formel 1-sesongen starter i Australia den 18. mars. I år kjøres det 17 løp, siste løp kjøres i Brasil den 21. oktober. Ekstra gledelig er det å se at Spa er tilbake igjen den 16. september! I tillegg til Monaco Grand Prix er det uten tvil Spa-banen i Belgia som er mine favorittbaner/løp å se på!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/02/18/en-maned-til-formel-1-sesongen-starter/

1 kommentar

    • Kathe Moen6 mars, 2007 kl 19:36

    Hei morro å lese det du har skrevet. Jeg fant deg tilfeldig på nette. Morro å se at folk er innteresert i Formel. Selv er jeg det du vil kalle en gammel dame 48 år. Min sønn heter Ronny etter eb svensk formel kjører som døde mens jeg gikk gravid. Min sønn ble født 15.2.79. Håper formel innteressen vil bli større i norge etter hvert. Jeg gleder meg så mye til alt starter opp igjen. Jeg håper at innteresen hos deg aldri vil ta slutt. Lykke til håper du får se mange løp live å på tv.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.