Bare en uke til LOST starter opp igjen

Nå er det bare en uke igjen til LOST starter opp igjen. Episode 7 i sesong 3 blir sendt onsdag 7. februar på amerikansk tv. Episoden blir å få tak i torsdag norsk tid. De første 6 episodene gikk på amerikansk tv fra 4. oktober til 8. november i fjor. Det vil si at det har vært en pause på ikke mindre enn 3 måneder. Hvem kan forvente at man skal huske hva som skjedde i de første 6 episodene etter så lang tid? Jeg gjør det ihvertfall ikke. Kanskje jeg burde se de 6 første episodene på nytt for å være up-to-date? Eller vil oppsummeringen i begynnelsen av episode 7 være mer enn nok? Uansett gleder jeg meg til at LOST skal starte opp igjen, selv om jeg begynner å bli rimelig sugen på en avslutning av LOST snart. Det er dog blitt bestemt at det skal bli totalt 5 sesonger av LOST, så en avslutning kan jeg nok se lenge etter forløpig. Når sesong 3 er ferdig, er det jaggu 2 sesonger til på vei!

Sånn sett vil jeg påstå at Invasion var en mye mer fengende serie, og jeg kan fortsatt ikke fatte og begripe hvorfor de valgte å kansellere denne serien. Men det er kanskje også noe av årsaken til at serien var såpass intens og spennende? At det bare ble en sesong? Men på en annen side, det var rimelig mange løse tråder etter sesongavslutningen, så det hadde vært fullt mulig å lage mer ut av Invasion. Jeg lever i håpet, men jeg holder ikke akkurat pusten. Men nå gleder jeg meg bare til at LOST skal komme i gang igjen, og såvidt jeg kan se på epguides.com sendes ihvertfall de neste 7 episodene hver onsdag fra 7. februar. Jeg håper at det ikke blir noen flere pauser i LOST nå, og ihvertfall ikke en lengre pause. TVNorge sender forøvrig episode 3 i morgen og når LOST er tilbake på amerikansk tv med episode 7 sendes episode 4 på TVNorge. Det er med andre ord bare 3 uker mellom amerikansk og norsk tv!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/01/30/bare-en-uke-til-lost-starter-opp-igjen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.