LOST i gang igjen etter manusforfatterstreiken

Den lange manusforfatterstreiken gjorde at flere populære amerikanske serier gikk inn i ikke planlagte pauser. Deriblant LOST som sendte episode 8 den 20. mars. Det var den siste episoden som hadde blitt spilt inn før streiken startet. Streiken er for lengst avblåst, men det har tatt sin tid å komme i gang igjen. 24. april ble derimot episode 9 av LOST sendt på amerikansk fjernsyn. LOST-fan som jeg er, er det uaktuelt å vente på episodene sendes på norsk fjernsyn. Jeg har derfor sett episode 9 av LOST i kveld.

Men de norske tv-seerne må ikke vente så veldig lenge. Siden TVNorge begynte å sende sesong 4 av LOST noen uker etter USA er TVNorge nå ajour. Episode 9 blir dermed sendt førstkommende onsdag kl 21:35! Episoden heter The Shape of Things to Come og viser ganske mye av hva som kommer til å skje i fremtiden. Vi får også en og annen overraskelse og ikke minst avsløring i denne episoden. LOST er dermed i full gang igjen og det er spennende som aldri før! Men det overrasker meg at det skal til stadighet komme nye vendinger. Det dukker dermed opp flere nye spørsmål enn man får svar. Men det begynner man å bli ganske vant med når det kommer til LOST.

Sesong 4 ser ut til å bli ganske mye kortere enn de 3 første sesongene. De to første sesongene bestod av 24 episoder, den tredje bestod av 23 episoder, den fjerde ser bare ut til å bestå av 14 episoder. Men det er nok manusforfatterstreiken som er skyld i dette. For å kunne holde de oppsatte sendeskjemaene nogenlunde, har de nok vært nødt til å kutte ned på antall episoder for ikke å komme alt for mye på etterskudd med andre produksjoner, og ikke minst sesong 5 av LOST. De neste kommer på løpende bånd i mai, episode 10 sendes 1. mai, episode 11 sendes 8. mai, episode 12, første del av sesongavslutningen av sesong 4 sendes 15. mai. Episode 13 og 14, andre og tredje del av sesongavslutningen sendes som dobbeltepisode den 29. mai. Det er dermed bare en måned til sesong 4 av LOST er over!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/04/28/lost-i-gang-igjen-etter-manusforfatterstreiken/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.