Modellbilbildene er online igjen

Alle modellbilbildene jeg har tatt opp igjennom årene har vært offline i omlag ett halvt års tid. Det skjedde i sammenheng med flyttingen til nytt webhotell. Hovedårsaken var at modellbiler.kak.net ikke hadde blitt oppdatert på over ett år og trengte rett og slett en ny profil. Som en midlertidig løsning ble hele websiden fjernet, men jeg har hele tiden hatt som målsetning at den skal lanseres på nytt på ett senere tidspunkt. Det har forløpig ikke skjedd, men det er på trappene. Nye modellbiler.kak.net vil derimot ikke bestå av bilder jeg tar, men Anders kommer til å ta egne bilder fremover.

I starten var det kun jeg som tok bilder av modellbilene som ble publisert på modelbiler.kak.net. Men etterhvert har Anders også tatt sine egne bilder som blant annet har blitt lagt ut i vårt eget forum. Etterhvert som bildene til Anders har blitt bedre og bedre har jeg ikke sett noen grunn til at jeg skal ta egne bilder til modellbiler.kak.net lengre. I tillegg til at bildene til Anders er mer enn bra nok til det formålet, ser jeg også fordelen i at jeg slipper å sette av tid til dette. Jeg kommer nok sikkert fortsatt til å ta bilder av mine egne modellbiler i fremtiden, når disse anskaffes, men modellbiler.kak.net blir ene og alene Anders sin «lekegrind» fremover.

Jeg har derimot valgt å legge ut de beste av de bildene som lå på gamle modellbiler.kak.net her i min egen blogg. Jeg er ikke sikker på det nøyaktige antallet, men det er rundt 1800-1900 bilder jeg har lagt ut i dag. De har blitt lagt ut i ett eget album med navn Modellbiler. I tillegg til å kunne se dem i Galleriet, har jeg med min nye galleriprogramvare også mulighet til å legge dem ut i denne artikkelen. God fornøyelse!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/05/01/modellbilbildene-er-online-igjen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.