Timo Scheider på pole for tredje gang

Etter at Timo Scheider sikret Audi årets første pole på Hockenheim og repeterte bedriften på Oschersleben, var det kanskje ikke så overraskende at han sikret pole på Mugello-banen i Italia. Timo Scheider sikret også sin første DTM-seier på Oschersleben. Timo Scheider har virkelig nådd toppen i DTM i år virker det som. Timo Scheider gjorde det bra i 2007-sesongen også, men det er først i år når han har fått æren av å kjøre siste generasjon Audi A4 DTM at han har fått blomstre. Timo Scheider er også føreren som leder DTM-mesterskapet etter de to første løpene med 18 poeng. Martin Tomczyk er hans nærmeste konkurrent med 12 poeng. Mattias Ekström og Bruno Spengler har begge 11 poeng.

Jamie Green i sin Mercedes sikret seg nest beste startspor, mens Tom Kristensen og Mattias Ekström sikret seg de neste startposisjonene på Mugello. Alle disse tre Audi-førerne har derfor en ypperlig sjanse til å kjøre inn til ett godt resultat i morgendagens DTM-løp på Mugello. Det er tydelig at Mercedes har klart å hente inn noe til Audi-bilene siden forrige løp, det skiller bare ett fattig sekund mellom den raskeste og den som ble nummer 11. Blant de 10 raskeste er det 4 Mercedes-biler og 6 Audi-biler. Løpet starter i morgen kl 14:00 og Motors TV starter sendingen sin kl 13:45. Mer på dtm.de!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/05/03/timo-scheider-pa-pole-for-tredje-gang/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.