Timo Scheider sikret pole til Audi igjen

Audi har vært i en egen klasse denne helgen også, først ved å ha seks biler på topp i den første fritreningen i går. Deretter å være nummer 1, 3, 5, 6 osv i den andre testen. I lørdagens fritrening det to Audi A4 DTM på topp. En faktor som har gått igjen i alle disse fritreningene er at Timo Scheider i sin Audi A4 DTM har vært raskest. Timo Scheider var også den raskeste føreren under kvalifiseringen på Oschersleben i Tyskland. Timo Scheider har derfor sikret sin andre pole i løpet av like mange løp. Det er forøvrig syvende gang på rad at Audi starter fra pole i DTM.

Men det var ikke bare Timo Scheider i Audi-stallen som var rask under dagens kvalifisering på Oschersleben. Tom Kristensen, Martin Tomczyk og Olivier Jarvis står på rekke og rad bak Timo Scheider. Mercedes-førere står på femte til syvende startposisjon, mens Mattias Ekström bare klarte å kvalifisere seg til åttende startposisjon i dag. Etter å ha vunnet i sesongåpningen på Hockenheim er Mattias Ekström ikke helt fornøyd med dagens resultat. Men det er i morgen under løpet det teller.

Olivier Jarvis imponerte stort under kvalifiseringen på Hockenheim med å kvalifisere seg til åttende startposisjon i sin DTM-debut. Enda mer imponerende er det at han i dag har kvalifisert seg til fjerde startposisjon. Dette er til og med ett år gammel Audi A4 DTM. Han var den raskeste i en ett år gammel bil i dag. Ralf Schumacher i sin Mercedes C-klasse DTM starter fra 13. startposisjon i morgen. Må innrømme at jeg synes det er gøy å se at helt ukjente navn som Olivier Jarvis slår etablerte Ralf Schumacher fra Formel 1 langt ned i støvlene i DTM. De begge har debutert i DTM i år. Løpet starter kl 14.00 i morgen, sendingen på Motors TV starter kl 13:45!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/04/19/timo-scheider-sikret-pole-til-audi-igjen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.