Timo Scheider sikret første pole for Audi på Hockenheim

Audi-førerne var raskest i fredagens testing med Martin Tomczyk som den aller raskeste. I dagens kvalifisering var det fortsatt Audi som var raskest, denne gangen Timo Scheider. Timo Scheider kjører i år en 2008-spesifisert Audi A4 DTM. Nest raskest var den regjerende DTM-mesteren fra 2007, Mattias Ekström. Tredje raskest var Bruno Spengler i en Mercedes. Ralf Schumacher forlot Formel 1 etter 2007-sesongen og kjører i år for Mercedes i DTM. Jeg vet ikke hva slags forhåpninger Ralf Schumacher har så tidlig i sin DTM-karriere, men det ble bare med en 15. startposisjon på Hockenheim i dag.

De resterende Audi-førerne starter som nummer: Tom Kristensen (5), Martin Tomczyk (7), Olivier Jarvis (8), Alexandre Prémat (11), Mike Rockenfeller (12), Markus Winkelhock (13), Christijan Albers (14) og Kathrine Legge (19). Spesielt imponerende var det at Olivier Jarvis debuterte i DTM med å kvalifisere seg til 8. startposisjon! Det blir spennende å se hvordan årets DTM-sesong utarter seg. I år har jeg også mulighet til å se løpene live på Motors TV. Løpet på Hockenheim sendes live og sendingen starter kl 13:45. Løpet starter kl 14:03.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/04/12/timo-scheider-sikret-forste-pole-for-audi-pa-hockenheim/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.