Mercedes på pole, Timo Scheider starter fra fjerde på Norisring

I likhet med i fjor var også i år Mercedes utrolig sterke på gatebanen Norisring. Bruno Spengler sikret pole for Mercedes for andre året på rad, mens beste Audi-sjåfør starter søndagens DTM-løp på Norisring fra fjerde startposisjon. Timo Scheider, Martin Tomczyk, Tom Kristensen og Mattias Ekström starter fra henholdsvis fjerde, femte, sjette og åttende startposisjon. Resten av Audi-sjåførene starter litt spredd nedover i startfeltet. Audi hadde håpet på mer for kvalifiseringen på Norisring-banen, men det ville seg ikke slik. Mercedes-førerne var veldig raske og Audi-sjåførene klarte ikke å få bilene satt opp 100% når det gjaldt som mest under kvalifiseringen. Det blir derfor litt av en jobb for Audi-sjåførene å kjøre seg oppover i feltet i morgen. Men som vi alle vet, alt kan skje i ett slikt løp. Løpet starter søndag kl 14:00 og sendingen starter på Motors TV kl 13:45.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/06/29/mercedes-pa-pole-timo-scheider-starter-fra-fjerde-pa-norisring/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.