Knallåpning av sesong 4 av LOST

LOST sendes denne gangen på torsdager i USA. Det vil si at vi har episodene tilgjengelig på fredager. Sent i går kveld benket jeg meg derfor foran tv’en for å se sesongåpningen av sesong 4 av LOST. Men før jeg startet på episode 1, så jeg LOST: Past, Present & Future som er en oppsummering av hendelsene i sesong 1, 2 og 3. Dette var en utrolig grei måte å friske opp hukommelsen og bli up-to-date på hva som har skjedd hittil. Sesongavslutningen av sesong 3 ble tross alt sendt 23. mai i fjor. Fortellerstemmen igjennom hele denne oppsummeringen står Ben(jamin) fra The Others bak.

Første episode av sesong 4 fortsetter der vi glapp i sesong 3, på høyden med den store radioantenna og med den avanserte telefonen til Naomi, nærmere bestemt en satellittelefon. I løpet av denne episoden får vi både se ting som skjer i nåtid og i fremtiden, noe som viser hvordan livet til noen av de overlevende fra Oceanic 815 blir etter at de blir reddet fra øya. Vi ser også at de overlevende ikke er helt enige i hvordan de skal tolke Charlie’s siste beskjed i sesong 3, «Not Penelopes Boat» skrevet i håndflata før han drukner i The Looking Glass. Noen flere detaljer velger jeg å ikke komme med, da det kan ødelegge deres egen opplevelse av sesongåpningen av LOST! Jeg for min del var aldri i tvil om at jeg fortsatt skulle se LOST, men det er ikke til å stikke under en stol at spesielt midtveis i sesong 2 var det kjedelig. Men etter dette har det tatt seg opp betraktelig! Håper det fortsetter i denne stilen!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/02/02/knallapning-av-sesong-4-av-lost/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.