Ingen motorsport på car.kak.net neste sesong

Jeg har tidligere skrevet ett innlegg om at jeg har bestemt meg for å trappe ned på motorsporten på car.kak.net, men at jeg var usikker på hvor mye jeg skulle trappe ned. Nå har jeg bestemt meg for å droppe all motorsport på car.kak.net neste sesong. Jeg fullfører all motorsport som jeg idag dekker ut årets sesong, men da er det også slutt for denne gang. All motorsporten som jeg dekker idag tar rett og slett alt for mye tid, og motorsporten er konsentrert i helgene. Og i helgene vil jeg aller helst ha mulighet til å nyte fritiden min nå som jeg jobber fullt. Slik som det er nå har jeg ikke mulighet til å være borte en hel helg, da vil jeg komme på etterskudd med alle motorsportartiklene, og det blir en hel haug med jobb når jeg kommer hjem igjen. Men neste sesong blir det bedre, i det minste for meg! 🙂

Men selv om jeg velger å ikke dekke noe motorsport på car.kak.net neste år, så er det ikke dermed sagt at det ikke vil være noe motorsport på kak.net. Jeg slutter ikke å interessere meg for motorsport selv om jeg velger å ikke dekke det på car.kak.net. Jeg kommer derfor til å skrive om motorsport som jeg har pleid å gjøre her på blog.kak.net. Da har jeg mulighet til å være litt mer selektiv på hva jeg ønsker og ikke ønsker å skrive om. Hvis jeg har sett ett løp og/eller har noe på hjertet om ett løp, kommer jeg så absolutt til å skrive om det her på blog.kak.net! Men jeg håper at jeg får forståelse for at jeg velger å droppe motorsporten på car.kak.net. Jeg har lagt utallige timer i både bilnyheter og motorsport på mine websider, og kommer selvfølgelig fortsatt til å publisere bilnyheter over en lav sko. Men jeg kan ikke garantere at jeg er først ute med nyhetene lengre. Det er dog fortsatt mulighet for at mitt største hjertebarn innen motorsport kommer til å få noe oppmerksomhet fremover også, nemlig 24 timers løpet Le Mans! 😉

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/10/16/ingen-motorsport-pa-carkaknet-neste-sesong/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.