Tom Kristensen på pallen i DTM-debut på Le Mans

DTM debuterte på Bugatti-banen på Le Mans denne helgen og Tom Kristensen startet fra 2. startspor etter å ha blitt slått i kvalifiseringen i siste sekund av Bruno Spengler (Mercedes). Mattias Ekström startet helt nede på 10. startspor og kom ikke igjennom mer enn 2 svinger i dagens løp før løpet var over i en kræsj mellom flere biler. Audi-fører Frank Stippler ble også satt ut av spill i denne kollisjonen.

Løpet ble vunnet av pole-mannen Bruno Spengler, mens Mika Häkkinen sikret seg 2. plassen. Tom Kristensen endte på 3. plass 12,7 sekunder bak vinnende Spengler. Martin Tomczyk hadde kjempet seg opp fra 8. startspor til en fin 4. plass ved løpets slutt! Bernd Schneider kjørte inn til 5. plass og sikret seg derfor DTM-mesterskapet denne helgen. Schneider har 66 poeng, Bruno Spengler har 53 poeng og Tom Kristensen ligger på 3. plass med 50 poeng. Martin Tomczyk ligger på 4. plass med 38 poeng. Sesongens siste løp er på Hockenheim den 29. oktober.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/10/15/tom-kristensen-pa-pallen-i-dtm-debut-pa-le-mans/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.