Sesong 4 av LOST starter i februar

Ifølge epguides.com starter sesong 4 av LOST opp igjen 4. februar 2008 og første episode heter «The beginning of the end». Sesongavslutningen av sesong 3 ble sendt på amerikansk tv den 23. mai i år og nå begynner det jaggu å bli på tide å få mer LOST, spør du meg! Jeg har vært hekta på LOST allerede fra første episode, men det er nok ikke til å stikke under en stol at det til tider har vært litt «kjedelige» perioder. Spesielt midtre del av sesong 2 var rimelig kjedelig. Når man aldri får noen svar på alle de spørsmålene man sitter inne med, og heller får enda flere ubevarte spørsmål, kan det bli litt kjedelig i lengden. Men sesongavslutningen og ikke minst sesong 3 har vært av en helt annen kaliber!

Jeg håper i det lengste at de ikke har spart på kruttet i sesong 4! Som vanlig holder jeg meg langt unna alt som heter rykter, spekulasjoner og lekkasjer fra hva som kommer til å skje i LOST. Jeg har ikke lyst til å ødelegge gleden av å se LOST med å få deler av handlingen avslørt. Skal du se sesong 4 av LOST? Laster du ned episodene og ser dem så fort de har blitt sendt på tv i USA, eller venter du til TV Norge sender dem? Første sesong av LOST så jeg på TV Norge, da viste jeg ikke noe om serien på forhånd. Men sesong 2 og 3 har jeg lastet ned og fulgt sendeskjemaet til USA ja! 😉

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/12/08/sesong-4-av-lost-starter-i-februar/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.