The whole ten yards

I likhet med den forrige filmen, The whole nine yards, er også The whole ten yards en hysterisk komedie. Filmen har kjente navn som Bruce Willis og Matthew Perry. «Etter å ha iscenesatt sin egen død, lever den beryktede leiemorderen Jimmy «The Tulip» Tudeski nå et rolig liv på et hemmelig sted hvor han dyrker sunne interesser som kreativ husholdning, finere matlaging og psykoterapi. Men en dag banker en gammel «venn» på døren. Det er den panikkslagne Oz, som desperat ber om hjelp til å redde kona si, som har blitt kidnappet av den ungarske mafiaen.» (sitat dvd)

Dette må være noe av det mest hysteriske jeg har sett på lenge. Karakterene i filmen er ekstremt dysfunksjonelle og virker helt sprø hele gjengen. Den ene utrolige karakteren etter den andre dukker opp som perler på en snor. Ikke minst Jimmy «The Tulip» Tudeski spilt av Bruce Willis fremstår som en komplett «nutcase». Men selv om dette kanskje ikke er originalt var dette veldig god underholdning fra start til slutt. Filmlisten.no derimot syntes begge filmene var en gedigen skuffelse. Den eneste forskjellen på dem var at når de så film nr 2 var de forberedt. Jeg for min del fatter ikke hvorfor det ikke går ann å more seg over en litt banal film.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/12/09/the-whole-ten-yards/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.