Favorittbuksa mi har revnet

Jeg skulle hjelpe en kompis med å hente noen takess/takplater på Obs på fredag og når jeg gikk ned i knestående av en eller annen grunn jeg ikke husker nå, så merket og hørte jeg at hele buksebaken revna. Åherregud tenkte jeg, hva var det som nettopp skjedde? Jeg kan ærlig talt ikke huske sist jeg opplevde noe sånt, man skulle liksom tro at ei olabukse tåler omtrent hva som helst? Tror jeg har opplevd dette med ei «vanlig stoffbukse» tidligere, men aldri med ei olabukse. Det mest irriterende med dette er at dette var favorittbuksa mi, og har derfor brukt den veldig mye. Men den er da ikke så gammel, halvannet år kanskje? Jeg har selvfølgelig flere bukser, men jeg liker dem ikke like godt som denne. Har Dressmann fortsatt denne modellen inne mon tro? På en annen side, burde jeg klage på at buksa revna, eller er det bare sånt som kan skje?

Jeg går jo heller ikke med noe spesielt trange klær, så ser egentlig ingen spesiell grunn til at buksa skulle revne. Denne olabuksa var kanskje laget i ett litt tynnere stoff enn andre olabukser jeg har, men allikevel liksom? Nå er riktignok ikke ei bukse kjøpt hos Dressmann fryktelig dyr, men dette var faktisk den dyreste buksa jeg har, så jeg hadde forventet at den skulle holde ut rimelig mye lengre enn dette. Den har jo ikke rukket å bli slitt noe sted enda. Men vet ikke om jeg har noe å klage på eller ikke. Det enkleste er vel bare å kjøpe seg ei ny bukse. Denne buksa kommer ihvertfall til å bli «stedt til hvile» og ikke bli brukt noe mer. Heldigvis skjedde det rett utenfor blokka her og ikke et annet sted hvor det ville gått en stund før jeg hadde hatt mulighet til å skifte. Er jo litt flaut å gå rundt med ei bukse med halve ræva revna, ikke sant?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2011/04/17/favorittbuksa-mi-har-revnet/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.