Vårt nye garasjeanlegg

Selv om garasjeanlegget vårt stod ferdig bygget i vinter og ble «åpnet» innendørs mens jeg var i Spania i februar, så har det ikke vært 100% ferdig enda. Og det er det fortsatt ikke, selv om arbeidene nå er i gang igjen. Asfaltdekket på det øverste «gjesteparkeringsplanet» er snart ferdig som dere ser på bildene, men det skal også legges ett nytt dekke «innendørs». Så jeg regner med at så fort de er ferdig med dekket på toppen, så blir alle bilene flyttet ut nede og opp på toppen, slik at de kan legge ett nytt dekke «innendørs» også. Men selv om det nye garasjeanlegget her ikke er 100% ferdig enda, så har det vært en befrielse at halvparten av anlegget ihvertfall har vært midlertidig åpent. For da har vi sluppet den ville parkeringen overalt utenfor her. På kryss og tvers, på langs og på fortauer og overalt hvor det var mulig å få parkert en bil.

Når gjesteparkeringen på toppen i tillegg snart er klart til bruk, så blir det nok en helt annen verden når det kommer til parkering her oppe! Før de startet på dette nye garasjeanlegget her i Krokstien borettslag var det så og si en ikke-eksisterende gjesteparkering. De aller fleste gjesteparkeringene der som det nye garasjeanlegget nå ligger var mer eller mindre opptatt alle sammen. For de som hadde mer enn en bil, brukte som regel en gjesteparkeringsplass i tillegg til sin egen plass enten i garasje eller reservert uteplass. Men nå blir det andre boller! Det skal bli praktisk å kunne få gjester her uten at det blir store problemer med å finne ett sted å parkere bilen! Tipper også at det er veldig mange av beboerne her oppe som er lykkelig over å endelig ha fått seg en garasjeplass «innendørs». Jeg for min del har garasjeplass i kjelleren i blokka jeg bor i, så jeg har ikke vært berørt av det kaoset som har vært her i høst og vinter.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2011/04/17/vart-nye-garasjeanlegg/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.