Vårt nye garasjeanlegg straks ferdig

Når jeg skrev om vårt nye garasjeanlegg for litt over en måned siden, regner jeg nok ikke med at det skulle ta så lang tid før de skulle være ferdig, og de er faktisk ikke helt ferdig enda. Men som man kan se på disse bildene, så er dekket på gjesteparkeringen i 2. etasje ferdig (på de forrige bildene var de bare snart ferdig med første lag med asfalt, det ble vel tre til slutt). De har den senere tid holdt på med asfaltdekket i 1. etasje, altså innendørs. Jeg har ikke sett hvordan det har blitt der inne, men regner med at de er ferdige siden gjesteparkeringen i 2. etasje stenges i morgen og allt blir «jaget» ned i 1. etasje igjen. Hva de skal gjøre på gjesteparkeringen denne gangen, aner jeg faktisk ikke. Men et eller annet er det tydeligvis, siden den skal stenges igjen.

I tillegg til dekkene på parkeringen har de også montert lys og en slik «maks høyde» greie ved innkjøringen til gjesteparkeringen. Greit at det er umulig å kjøre inn med store kjøretøyer, det er jo helt utrolig hva enkelte får seg til å gjøre. I tillegg har områdene rundt garasjeanlegget, skråningene blitt dekket med primært bark, men også felter med jord der de har plantet noen busker. Kantstein har blitt montert i forkant av garasjeanlegget og dette ser rett og slett ut til å bli veldig bra! Det eneste som jeg må si meg litt misfornøyd med er belysningen oppe på gjesteparkeringen. Den er plassert slik at den lyser opp i leiligheten her om kvelden, og det lyser ganske kraftig også. Får se hvor plagsomt det blir etterhvert som høsten og vinteren er her. Det er mulig at det bør gjøres noe med det lyset. En kamerat av meg som bor i etasjen under her har også kommentert dette, uten at jeg hadde nevnt det med ett eneste ord.

   

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2011/05/27/vart-nye-garasjeanlegg-straks-ferdig/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.