Ferdig med modultestene for denne gang

På fredag hadde vi den siste dagen med modultester for modul 1 «møte med kunden» på Institutt for Journalistikk i Nabbetorpveien. Det er forøvrig ikke lange biten fra anlegget til BorgBuss under Fredrikstad-brua på Østsiden. Som sist gang var det den andre uka det var størst trykk med kandidater, spesielt de to siste dagene. Vi mennesker har en tendens til å utsette alt til siste litten. Hvorfor skal det egentlig være sånn? Det er bedre å hoppe i det enn å krype i det, har jeg lært. Hvis man hopper i det, så har man også bedre tid på å «ro seg i land» enn om man kommer en av de siste dagene. Men alt i alt må jeg si at det har gått veldig bra. Fra mandag er det tilbake bak bussrattet igjen.

Lokalene til Institutt for Journalistikk er ypperlige til vår bruk. Vi bruker primært to av databordene, det vil si totalt 8 datamaskiner. Men hvis vi får flere kandidater samtidig har vi mulighet til å ha 14 inne samtidig. Men i utgangspunktet er det bare 10 som kan melde seg på, men det hender at vi får «drop in» og noen kommer for sent/tidlig til sin påmeldte tid. Men vi prøver å være så fleksible som mulig å få i gang de kandidatene som kommer! Erfaringen denne gangen er at mange klarer seg på første forsøk, men det er mange som har trengt to forsøk. Men helt feilfrie tester har det ikke vært så mange av, men bestått er bestått, ikke sant? På de 28 spørsmålene testen består av, har man mulighet til å ha fire feil og fortsatt bestå testen! Da er det utrolig kjipt å ha en feil for mye, men da får man lov til å ta testen på nytt igjen med en gang. Da går det som regel mye bedre med en gang, da man brått har fem spørsmål man vet hva man må svare på. Selv om man ikke er garantert å få de samme spørsmålene på nytt igjen, for det plukkes av en «pool» med 60 spørsmål.

Etter to uker med ganske lange dager, er man litt «fornøyd» og jeg ser frem til å kjøre litt buss igjen! Jeg er faktisk ikke sikker på hvordan jeg jobber til uka, men det finner jeg fort ut av. Men jeg vet ihvertfall at jeg skal jobbe mandag til fredag! Når vi var ferdig med sistemann på fredag pakket vi sammen og «låste døra» for siste gang på Institutt for Journalistikk. Vel hjemme var jeg såpass trøtt at jeg valgte å legge meg nedpå for å få meg litt søvn før jeg skulle avgårde igjen. Jeg skulle ta bussen kl 16.55 mot Fredrikstad for å møte på årsmøtet til Fagforbundet i Fredrikstad. Årsmøtet begynte kl 18:30 på Blå Grotte, og jeg hadde avtalt  å møte et par kollegaer på Verdensspeilet før årsmøtet. Det var mitt første årsmøte i Fagforbundet og det var mildt sagt litt større forhold enn hva jeg har vært vant til hittil. Etter et kulturelt innslag (revy og sang) og selve årsmøtet var det mat og drikke på alle som ønsket det.

Etter en stund endte noen av oss på Jacob Aal, det vil si der som Chang Cheng lå før. Jeg hadde ikke vært innom dette stedet før, stedet var fint, men steike for noen priser på øl’en! De hadde kun Heineken på krana og de krevde 76 kroner for en halvliter. Enda værre var det hvis du ville ha noe importert øl. Jeg kjøpte meg en Newcastle (0,33 liter) til 68 kroner. Det vil si en halvliter pris på 103 kroner! Jeg gikk raskt tilbake til Heineken igjen ja! Det er måte på til hvor mye jeg er villig til å betale for en øl! Det finnes nok bedre steder enn dette for oss som er glad i øl! Jeg foretrekker jo aller helst mørkt øl! Kvelden avsluttet jeg forøvrig på Hotell Valhalla, eller Hotell i særklasse som jeg liker å kalle det! Akkurat nå sitter jeg og hører på det nye albumet til Sirenia som kom i posten lørdag! Ikke overraskende er albumet veldig bra!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2011/01/30/ferdig-med-modultestene-for-denne-gang/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.