Straks ferdig på Veum nå

Nå er det ikke mye som gjenstår i min gamle leilighet på Veum. Pappa og jeg har ryddet og vasket i hele dag! Jeg fylte nesten opp en Kangoo med ting som skulle opp til min nye leilighet. I tillegg har vi vasket stua, kjøkkenet, badet, soverommet og gangen oppe. I tillegg har jeg vasket alle vinduene, både innvendig og utvendig. Flesteparten av vinduene kan snus rundt og er veldig lette å vaske utvendig. Men to av vinduene er dette ikke mulig, jeg måtte derfor opp på stigen for å få vasket disse utvendig! De ble kanskje ikke like «pene» som de andre, da jeg ikke har helt «finjustert» vinduspussen på stige og med langkost enda! Men det ble ihvertfall veldig mye bedre enn det var!

Jeg dro fra Veum kl 19.30 etter å ha holdt på i 6 timer, bærte jeg opp det som skulle opp hit i leiligheten, men noe ble også plassert i boden i kjelleren! Når bilen var tom kjørte jeg tilbake til Veum for å fylle den opp igjen med «skrot» som vi har mellomlagret i garasjen så lenge! Jeg hadde jo en bomtur til Øra i går, og måtte derfor tømme bilen igjen og sette det i garasjen så lenge! Det har blitt satt enda mer «skrot» ned i garasjen etter det, så jeg var veldig usikker på om jeg kom til å klare å få plass til alt på en gang. Jeg regnet egentlig med å måtte kjøre to ganger. Men etter å ha «pakket» litt smartere enn i går fikk jeg jaggu plass til absolutt alt! Nå er bilen smekk full, nesten opp til taket! Man kan trygt si at den ligger litt «nedpå» nå.

Jeg håper derfor at avfallsmottaket til Frevar på Øra er åpent når jeg er ferdig med første del av skiftet mitt i morra! Ifølge websidene dems åpner de ihvertfall som normalt kl 7 i morgen tidlig. Så får vi ihvertfall håpe at de har åpent til litt over 9 i hvertfall. Det blir litt nedtur hvis jeg ikke får tømt bilen i morra heller. Jeg kan selvfølgelig kjøre til avfallsmottaket i Sarpsborg, men jeg er litt usikker på hva det vil koste. Det står på websidene at for privatavfall som man får plass til i bilen bare skal koste 50 kroner. Men jeg er usikker på om de kjører samme policy med biler som har grønne skilter som de gjør hos Frevar. Hvis ikke, må jeg betale for hver eneste kilo jeg skal kaste. På tanke på hvor tung bilen er akkurat nå, kan jo det faktisk koste litt penger. Men, satser på at Frevar holder åpent og at det ordner seg!

Etter at jeg er ferdig med andre del av skiftet i morgen ca kl 18 er det rett til Veum for å vaske ferdig. Pappa skal være på plass allerede da og begynne på trappa. Det er bare trappa, gangen nede og badet som gjenstår! Det kan vel ikke ta så lang tid? Når det er gjort er det i grunn bare å levere tilbake nøklene til huseieren! Etter å ha bodd der i nesten 8,5 år er det litt spesielt! Men det er utrolig deilig å fått kjøpt seg en egen leilighet og få en «ny start» i livet! Tror nok jeg har godt av det! En annen ting som jeg gleder meg til er å ha bilen i garasje til vinteren! Blir utrolig deilig å slippe å måtte starte dagen med å grave frem bilen og skrape is rundt baut! Jeg må selvfølgelig fortsatt gjøre det når etter endt dag på jobben og slik, men det blir utrolig deilig å slippe å starte dagen med det!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/08/29/straks-ferdig-pa-veum-na/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.