Bikkjekaldt på Veum

Når det rimer på innsiden av dørlåsen på inngangsdøra, vil jeg påstå at det er rimelig kaldt ute. Sist natt hadde det vært -14 grader her på Veum, og når jeg gikk og la meg i går kveld var det ikke mindre enn -16 grader. Iløpet av natta har det vært -17,9 grader og akkurat nå er det -10,6 grader. Da er det betryggende å sitte inne i varmen med parafinovnen i gang! 🙂 Jeg har fri idag og har derfor overhodet ingen grunn til å gå ut i kulda. Har dog vært ute og henta posten, men det får jaggu holde! hehe I morgen starter jeg ikke på jobb før kl 13:05, men ifølge f-b.no er det meldt like kaldt i morgen. Fordelen med det er at føret ikke endrer seg nevneverdig løpet av dagen, slik som det gjør når det veksler mellom pluss- og minusgrader. Ifølge samme avis er det fortsatt meldt varmegrader på fredag, men bare 2 varmegrader denne gangen. På lørdag er det meldt 1 minusgrad allerede. Det er vel derfor liten sjangse for at vi er så heldig at all snøen forsvinner iløpet av fredag. Det viktigste er at det ikke blir like store mengder snø som vi opplevde sist vinter. Da ble det mildt sagt kaos her i byen.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/01/23/bikkjekaldt-pa-veum/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.