Nytt album fra Sirenia

Det norske bandet Sirenia har i disse dager utgitt deres nye album The Enigma of Life. Det er litt over 3 år siden jeg oppdaget Sirenia etter et tips fra min bror, og jeg har i kjent stil kjøpt opp rubbel og bit av utgivelser av dette bandet. De kommer fra Stavanger og wikipedia kaller musikken dems «melodisk metal – gothic metal», men det letteste for å finne ut hva slags musikk dette faktisk er, er nok å ta en tur innom Spotify! Det var først tidligere denne uka det kom meg for «øre» at det var et nytt album fra Sirenia på vei. Jeg har trykket «liker» på siden til Sirenia på Facebook, og det var på den måten at jeg snappet opp denne nyheten. Jeg var da rask med å forhåndsbestille albumet fra play.com. Albumet finnes i to utgaver, en vanlig utgave og en digipack som inneholder bonusspor. Det er vel unødvendig å si at jeg valgte å kjøpe sistnevnte. Selv om prisforskjellen var ganske stor, fra 8,99 til 14,99 britiske pund.

Albumet ble sendt fra play.com i går fredag, så da regner jeg med at det ligger i postkassa mi i slutten av uka som kommer. Jeg gleder meg en masse til å lytte til deres nye album! Jeg har nok ikke oppdaget så mye nytt i det siste på musikkfronten, men jeg har begynt å høre på «Body Talk»-albumene til svenske Robyn. Må si det er ganske fengende «elektropop» som jeg ikke har noe imot å stadig vende tilbake til! Det siste albumet som dumpet ned i postkassa mi er derimot «The Best of Madrugada», et dobbeltalbum med det beste fra Madrugada. Madrugada er dessverre historie etter at Robert Burås døde i juli 2007.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2011/01/22/nytt-album-fra-sirenia/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.