Madrugada med nytt album 21. januar

Det var med stor glede at jeg skrev den 8. desember at Madrugada skulle komme med nytt album i januar. Neste mandag er den i butikkhyllene. Jeg kommer nok til å være en av de første til å skaffe meg dette albumet. Dagsavisen hadde en artikkel om deres nye album i går, og der kommer det dessverre frem noe jeg hadde håpet ikke skulle skje. Sivert Høyem kan fortelle at de hadde planlagt å vente til det definitive albumet med å kalle et album for Madrugada. Så legger han til: «Nå er det jo sånn at dette må bli den definitive Madrugada-skiva. Det kommer jo ikke noe nytt etter dette. Det ville vært umulig. Dette er så bra som vi ble.»

Det var nettopp det jeg hadde håpet å slippe å høre, at det ikke kom til å komme noe nytt etter dette. Jeg har forståelse for at Sivert Høyem og Frode Jacobsen har vanskeligheter med å se for seg å kunne lage mer musikk som Madrugada, nå som Robert Burås er borte. Men jeg hadde håpet i det lengste. Men både Sivert Høyem og Frode Jacobsen har begge beina godt plantet på jorda i andre prosjekter. Sivert Høyem har to soloalbum bak seg og vi kommer nok til å se mer musikk fra denne karen. Frode Jacobsen på sin side har vært produsent for flere artister.

Tilkake til det positive, nemlig at det kommer ett nytt Madrugada-album i butikkhyllene neste mandag. Robert Burås rakk å være med på innspillingen av dette i fjor, ellers hadde det nok ikke blitt noe av dette albumet heller, tipper jeg. Dette albumet er i motsetning til de andre albumene av en mer uslepen type. Selv om det har blitt gjort flere innspillinger og endringer i ettertid, har de valgt å kun konsenterere seg om de innspillingene som ble gjort i løpet av de 14 dagene i studio i New Jersey.

Sivert Høyem forteller at de har hatt en tendens til å gjøre ting for overprodusert og overambisiøst tidligere, dette blir derfor en mer rett frem og konsis plate. For en liten prøvesmak, ta en tur innom websidene til Madrugada hos EMI. Da får du høre Look Away Lucifer så fort websiden har blitt åpnet. Jeg gleder meg!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/01/13/madrugada-med-nytt-album-21-januar/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.