Madrugada til Norwegian Wood

EMI har i dag offentliggjort i en pressemelding at Madrugada skal ut på turné. Den første konserten som har blitt offentliggjort er Norwegian Wood lørdag 14. juni, og at de skal spille hos Grosvold på NRK i morgen kveld! Dette blir forøvrig bandets tredje besøk hos Norwegian Wood siden 1999. Madrugada skal være «headliner» på Norwegian Wood i år, og resten av programmet vil bli tilgjengelig om kort tid. Billetter legges ut for salg hos Billettservice onsdag 12. mars!

Madrugada skal også ut på turnè i Europa i mai, men detaljene rundt denne turnéen har ikke blitt offentliggjort enda. Deres siste album som ble sluppet 21. januar i år har hittil blitt solgt i 75.000 eksemplarer. Det ble det siste albumet med Robert Burås på gitar. Robert Burås døde beklageligvis 13. juli i fjor. Etter hva VG skriver vil det være gitaristene Alex Kloster-Jensen og Cato Thomassen fra henholdsvis My Midnight Creeps (sideprosjektet til Robert Burås) og Two Bands And A Legend.

En ting er at Madrugada vil spille konserter og legge ut på turné, men det betyr også at det er en sjanse for at det vil komme nytt materiale fra Madrugada fremover. Jeg for min del var redd for at gjenværende Madrugada-medlemmene Sivert Høyem og Frode Jacobsen ville legge bandet på hylla og heller satse på andre prosjekter. Derfor er dette utrolig gode nyheter for Madrugada-fans!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/03/06/madrugada-til-norwegian-wood/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.