Music Non Stop nedlagt

Jeg har i kveld fått den utrolig kjedelige beskjeden om at Music Non Stop har valgt å legge ned sin drift. Music Non Stop er en nettbutikk for musikk stasjonert i England. Jeg har nok ikke vært deres største kunde, men dette har vært min faste kilde til utgivelser fra norske Apoptygma Berzerk. Man kan kanskje stusse litt over at det skal være nødvendig å kjøpe norsk musikk fra en nettbutikk i England, men i nettopp dette tilfellet har det vært mye raskere. Apoptygma Berzerk er langt ifra «listepop» her til lands, de har nok oppnådd større popularitet i f.eks Tyskland. Derfor har Music Non Stop vært en utrolig genial kilde til dette bandet. I tillegg har jeg kjøpt noe A-ha og Depeche Mode fra Music Non Stop. Her er deres egen forklaring på hvorfor de har valgt å legge ned:

It is with great regret that we have to announce that after 9 years Music Non Stop has now officially stopped trading. Despite our never-ending efforts over the last 12 months, and a concentrated attempt to soldier-on in some form or another in the past weeks, it has regrettably come time to call it a day.

There are a number of factors that have resulted in this sad conclusion, some of which include the current exchange rates of the Euro and the dollar against the pound, the lack of consistent «big name» releases in this scene, increase in distributor and day to day running costs, and other methods now available of obtaining new music, to name but a few. We have always tried to deliver the best for our customers and have always put them first from day one and set high standards for ourselves. We have also tried our best to push and promote smaller labels and bands to try and help them get more exposure. We hope that in the time that we have been trading we have provided a service most people have been very happy with and we are just sorry that we are unable to continue. As a result we sadly have to report that all outstanding orders have had to be cancelled as we are unable to fulfil them. We apologise for the inconvenience that this will cause. Unfortunately we are unable to answer any emails on an individual basis. Paypal customers please contact Paypal with regards to a refund.

Finally – and this is the most important bit – we would like to thank ALL of the real music fans and customers that have supported MNS over the past 9 years (WE and YOU know who you are ), The labels ( especially Out Of Line & Trisol ), The Distributors ( especially Audioglobe ) and the friends ( especially the Infest crew and Bernard and everyone at Side-Line ). You are the people that have kept this scene alive and will continue to do so.

Thank you and we wish you all the best.
MNS

Jeg vil derfor benytte anledningen til å takke for tiden dere eksisterte og ga oss en utrolig bred tilgang til alternativ musikk! For ikke å snakke om utrolig rask og rimelig levering! I tillegg var dere utrolig attraktive på pris når det kom til spesialutgaver, doble album osv! I eposten jeg fikk tilsendt i kveld anbefalte de sine eksisterende kunder å ta en nærmere titt på outoflineshop.de!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/03/07/music-non-stop-nedlagt/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.