Gave til meg selv

Jeg har i det siste begynt å titte litt på klokker igjen, etter at jeg ikke har kjøpt meg noe siden Invicta Pro Diver Chronograph‘en i juni i fjor, hvis man ser bort fra klokkeboksen noen dager senere. Jeg konstanterte også dette på prat.kak.net for litt over en uke siden. Jeg har sett på litt forskjellig, men det er jo ikke alltid alt er tilgjengelig når man vil at det skal være det. MEN, jeg har nå altså gått til innkjøp av en litt forsinket julegave og bursdagsgave til meg selv. Det startet med to nye klokker, men før jeg visste ordet av det på lørdag ble det en tredje også. Klokkene er ikke overraskende kjøpt hos Klokk’s Import som holder til på Hotel Valhalla her i Fredrikstad.

Etterhvert som de har begynt å kjenne meg litt, så dras det frem litt klokker for å prøveå friste meg da vet du. Den ene klokka hadde jeg sett i nettbutikken og var spent på hvordan så ut i virkeligheten. Swiss Legend Trimix Diver’en valgte jeg å kjøpe i rød, siden jeg ikke har noen klokker med rød urskrive fra før. Subjektivt sett var den gule kulest, men når jeg har to fra før, så gikk jeg for den røde. Invicta Force 2-klokka er rett og slett bare enorm. Diameteren er 50 mm og tykkelsen er rundt 20 mm. Dette er klokke som virkelig veier en del. Ikke noe for «pingler» som får skeiv gange av mindre. Men jeg liker klokkene både store og tunge, da er det aldri noen tvil om jeg har på meg klokka eller ikke! Hvis jeg stikker ut uten å ha tatt på meg ei klokke, føler jeg meg helt naken.

Den siste klokka er en jeg har tittet på tidligere også, men den har blitt «stående», inntil i går. En Invicta Speedway med ei firkanta kasse. Det har jeg ikke fra før av. Som dere ser på det første bildet fikk jeg også et handlenett med Invicta-reklame på i går. Litt artig da! Jeg ble i går spurt om jeg ikke skulle bruke en av klokkene med en gang, spesifikt Invicta Force 2-klokka som vi hadde fått tatt av et tre ledd på, men nei strider i mot rutinene mine. Selv om vi ikke her snakker om en Rolex, Breitling, Tag Heur, Omega eller lignende dyre klokker, så blir det alltid litt høytidelig når jeg har kjøpt meg ei ny klokke. De skal ned i originalesken med en gang, og pakkes opp og tas bilder av så fort som mulig. Så i dag hadde jeg satt av høytidelig utpakking og fotografering av de tre nye klokkene mine! Det var dog ikke like gode lysforhold som jeg var vant til på Veum, hvor jeg hadde et hjørnevindu. Men det ble vel ikke så aller værst allikevel. Det blir enda bedre utpå våren og sommeren når det er lengre lyst om kvelden!

I natt etter at jeg kom hjem fra en tur på Hotel Valhalla og ikke minst en tur på La Riviera i sentrum for å spise en bedre middag, satt jeg og så litt på klokkeforumet på Tidssonen.no. Der må jeg si det var utrolig mye lekkert å se på av klokker. Nå titta jeg ikke rundt på hele forumet, men man fikk fort et inntrykk av at dette var et forum for de som virkelig har brukt en del penger på klokker, eller MYE klokker på ei klokke for den saks skyld. Jeg snublet over en Omega Seamaster i en Dagens klokke-tråd som jeg likte veldig godt. Jeg har tidligere sett denne klokka med svart bezel og svart lærrem, men da utmerket den seg ikke på noen spesiell måte for MEG. Men med oransj bezel og med metallenke satt den som ett skudd i mitt hjerte. Men tror vi glemmer den klokka like fort som jeg snublet over den, med mindre jeg skal måtte bla opp 15.000 kroner for min neste klokke.

                                 

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2011/01/30/gave-til-meg-selv/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.