Klokkeboks – skrinet med det rare i

Etterhvert som jeg har kjøpt en del klokker, begynner det å bli rimelig plasskrevende å ha dem «tilgjengelig» hele tiden. Jeg har hittil hatt dem i hver sin originale klokkeboks. Noen av dem større enn de andre, som dere har sett på bildene jeg har lagt ut her i bloggen. Det har mildt sagt blitt rimelig plasskrevende. I tillegg er det litt «styr» å ta frem en klokke når de må «pakkes ut» av originalboksen hver gang. Jeg har derfor kjøpt meg en utrolig lekker klokkeboks! Jeg har vurdert dette en stund, men har vært litt avventende. Men når jeg for første gang fikk se nettopp denne klokkeboksen hos Klokk’s ImportHotel Valhalla var jeg solgt!

Det begynner faktisk å bli en stund siden jeg bestemte meg for å kjøpe en boks også, men da var de tomme på lager her i byen, så da måtte jeg vente på en leveranse fra «lageret». Men i går var jeg og hentet den utrolig lekre boksen! Som dere ser av bildene så ser man igjennom lokket hvilke klokker man har i det øverste «skrinet», men under dette skjuler det seg ytterligere plass til åtte klokker. Klokkeboksen har totalt plass til 16 klokker. For de aller fleste vil det sikkert holde i massevis, for min del har jeg bare en ledig «plass». Men det er ikke noen hemmelighet at det er de åtte øverste og en av de under som er de fineste/kuleste klokkene mine. De andre har kanskje blitt litt «fyllstoff» etterhvert.

Jeg startet jo med å kjøpe meg billige klokker til et par-tre hundre kroner på ebay. Men når jeg kjøpte de to FOSSIL-klokkene mine, var det ingen vei tilbake. Enda «værre» ble det selvfølgelig etter at jeg har kjøpt et par Engelhardt kloker, tre Swiss Military Watch klokker og en Invicta og Triumph Motorcycles klokker. Nå er det ingen vei tilbake. Men jeg må innrømme at jeg heller kjøper flere klokker i denne «klassen» enn å svi av det mangedobbelte på Tag Heur, Breitling, Rolex eller lignende merker som koster skjorta og vel så det. Det har etterhvert begynt å bli en liten «samling» ut av dette. Hvis man ser bort fra «ebay-klokkene» jeg har i bunn av klokkeboksen, bytter jeg på å bruke de andre. Enkelte ganger bytter jeg flere ganger om dagen. Jeg bruker som regel en fast klokke på jobb (den minste FOSSIL-klokka nå for tiden) og så bruker jeg de andre til alle andre anledninger.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/07/28/klokkeboks-skrinet-med-det-rare-i/

3 kommentarer

  • Jahn-Ivar Emberland28 juli, 2010 kl 21:49

  Imponerende klokkekasse! Gratulerer! Den passer nok utmerket i ditt nye krypinn. Jeg har også lyst på en slik boks, men har jo bare 4 klokker da… Ikke store variasjonen heller, bare Tissot.

  • kak29 juli, 2010 kl 05:47
   Forfatter

  Det er jo så absolutt et sted å starte, Jahn-Ivar! Før du vet ordet av det har du fylt opp det øverste skrinet! Så har du mer å gå på i skrinet under! 🙂 Ta kontakt med Klokk’s Import hvis du har lyst på en, han har fortsatt noen få igjen av de som kom her om dagen! 🙂

 1. Hei, fin boks! Begynner å få en voksen samling etter hvert! Nå er det vel bare å regitsrere seg på tidssonen.no med alle de andre gærningene og virkelig få utløp for galskapen:)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.