Nå har jeg overtatt leiligheten

Denne dagen har jeg ventet noe fryktelig på, men i dag har jeg altså overtatt min nye leilighet i Krokstien 1a i Greåkerdalen! Jeg gleder meg en masse til å begynneå flytte inn! Forløpig har jeg bare vært oppe og overtatt leiligheten og tatt noen kjappe bilder for å vise hvordan det ser ut når den er helt tom. Så har jeg både bilder av hvordan forrige eier hadde det, hvordan den ser ut helt tom og ikke minst så kommer det noen bilder når jeg har fått alle mine møbler og ting på plass! Det har blitt veldig lite skriving i bloggen de siste ukene, men det er fordi jeg har hatt så mye å gjøre med å forberede flytting. Det jeg primært jeg har gjort hittil er å gå igjennom alt jeg har og finne ut hva jeg skal beholde og hva jeg skal kvitte meg med.

Jeg har vært utallige ganger på Øra, 5 ganger bare denne uka. Jeg har kommet litt ut av tellinga, men det er et sted mellom 10 og 12 turer det har blitt til Øra hittil. Jeg har midlt sagt lukket øynene og kastet i bøtter og spann. Alt jeg ikke har savnet, tror jeg kommer til å trenge og som ikke har noen verdi, har rett og slett bare blitt kastet. Jeg skal flytte til en mindre leilighet og med mindre lagringsplass (boder), så da hadde jeg ikke noe annet valg enn å kvitte meg med en masse. Da blir jo selve flyttingen lettere også! I tillegg til at jeg har kastet, har jeg også gitt bort noe og noe har også blitt solgt. Jeg har blant annet ikke plass til alle de møblene jeg har her i leiligheten i Veumveien. Leiligheten min her er større, i tillegg sier det seg selv at jeg ikke har behov for to skrivebord, så jeg har ett skrivebord til overs også.

Det var noen ting jeg var veldig spent på når jeg kom opp i leigheten i dag, som jeg ikke kunne gjøre rede for etter å ha vært på visning. Det er ikke alle ting man legger merke til og/eller har tenkt på når man er på visning. På kontoret som har blitt gjort om til bod husket jeg ikke om det var strøm, det synes nemelig ingen stikkontakter på bildet av det rommet i prospektet. Men jeg har nå fått avklart at det ER strøm der og at det er en jordet stikkontakt med 4 uttak. På badet var jeg heller ikke sikker på hvordan varmekilden var, var det den gamle stråleovnen oppunder taket eller var det en panelovn nede på veggen. Sistnevnte er uten tvil å foretrekke, de gamle stråleovnene har en tendens til å gjøre taket svart. Så der bør jeg nok gjøre noe, for det var den originale stråleovnen som stod på badet. Men det er vel ikke store prosjektet å få kjøpt en panelovn beregnet for våtrom og få koblet opp dette. Men det må nødvendigvis gjøres av en elektriker!

Ellers var det stikkontakter både her og der i leiligheten, ikke så mye som var jordet, men de viktigste stedene var jordet. Kunne ha tenkt meg å hatt jordet borte der jeg skal ha tv/stereo også, men slik er det ikke. Mulig det er noe som kan gjøres noe med. Jeg skulle egentlig ha overtagelse av leiligheten kl 12 i dag, men selger ringte meg allerede kl 10:42 og sa at det bare var å komme. Jeg hadde ikke rukket å kommet meg en tur i dusjen eller spist for den saks skyld, så jeg måtte hive meg rundt, ta en tur i dusjen og få på meg fillene og komme meg opp i Greåkerdalen. Jeg gikk vel inn døra ca kl 11:30, så vi startet en halvtime tidligere enn opprinnelig planlagt. Gikk igjennom alle rommene, tittet i litt skaper og sånn for å se at de var tomme! I tillegg leste vi av strømmåleren sammen, fylte ut de skjemaene som skulle fylles ut og tok en tur innom boden og garasjen for å se på garasjeplassen. Det var to ting som vi hadde valgt å ikke bruke tid på når jeg var på visning. Jeg må innrømme at jeg fikk meg en liten overraskelse når jeg så boden, den var skrekkelig liten! Hm, hvor skal jeg gjøre av alle tingene mine som ikke skal stå fremme mon tro? Finner vel en løsning på det, kanskje jeg må kvitte meg med enda mer?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/08/15/na-har-jeg-overtatt-leiligheten/

3 kommentarer

 1. Gratulere så masse med leiligheten nok en gang Ken. Og velkommen til de gales dal :p

  Nei da, bare tullær med deg ;-D godt humør idag jeg se :p

  Ja nå er det bare å sette på plass møblene dine og komme i gjenge i Krokstien. Det blir vel godt kan jeg tenke meg. A dream come true 😀

  • stein henning15 august, 2010 kl 20:52

  Gratulerer med leilighet! Så jo fin ut denne da! 🙂

  • kak15 august, 2010 kl 21:56
   Forfatter

  Tusen takk for det! Gleder meg masse til å sette i gang med flyttingen, selv om det blir en helsikkens jobb! Men det blir jo utrolig deilig når man har fått alt på plass og kan lene seg tilbake i sin nye leilighet! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.