Leiligheten er min!

Endelig kan jeg prøve å slappe av, jeg har for kort tid siden fått beskjed om at leiligheten er MIN! Ingen ønsket å benytte forkjøpsretten sin, så da er det ingen som kom og rappet leiligheten fra meg! Men det har vært en utrolig plagsom ventetid, de siste dagene har vært aller værst! Når jeg fikk aksept for budet jeg hadde lagt inn på drømmeleiligheten fredag 2. juli, fikk jeg beskjed om at forkjøpsretten ville være avklart fredag den 16. juli. Fryktelig lang tid å vente, men sånn er nå reglene. Etterhvert som fredagen begynte å nærme seg var jeg nysgjerrig på når på fredagen det ville være avklart, slik at jeg visste når jeg kunne forvente en telefon fra megleren. Da fikk jeg en gledelig nyhet om at OBOS hadde sagt at forkjøpsretten ville være avklart på onsdag allerede. Jeg skulle få en telefon iløpet av onsdagen, da regnet jeg med vanlig kontortid.

Når klokka nærmet seg halv fire i går etterlyste jeg en tilbakemelding, men da hadde OBOS kommet med en kontrabeskjed, forkjøpsretten måtte være åpen frem til midnatt (til torsdag) og jeg måtte derfor vente ytterligere en dag. Men litt over kl 9 i dag skulle jeg få beskjed. Jeg våknet litt før kl 9 og lå med mobiltelefonen i hånda og ventet på en telefon. Men telefonen kom ikke. Etter to timer valgte jeg å ringe megleren selv og etterlyse en avklaring. Pga en forglemmelse var ikke dette blitt sjekket opp enda, kontakten hos OBOS hadde gått til lunsj osv, så det tok sin tid. Men kl 12:15 i dag ringte megleren og sa at jeg kunne slappe av. Ingen hadde meldt seg og leiligheten var MIN! Nervene mine var mildt sagt i helspenning og var litt urolig eller stressa i magen. Ikke behagelig i det hele tatt, men nå 20 minutter senere er det bedre!

Gratulasjonene strømmer på etterhvert som folk får vite om det. Jeg hadde ikke mer enn logget på msn og skype istad før folk tolk kontakt og var nysgjerrige på hvordan det hadde gått. Jeg hadde jo ikke fått noen avklaring enda, så det var bare å smøre seg med enda mer tålmodighet. Men nå er ventetiden endelig over! Nå er det bare å glede seg og vente på overtagelse om en måned! Det skal bli så utrolig deilig å flytte inn i en egen leilighet som er min. Nærmere bestemt banken sin i ganske mange år, men dere skjønner hva jeg mener! Det blir riktignok litt av en jobb å flytte denne gangen, det har jo blitt en del ting, møbler osv etterhvert som årene har gått. Men det problemet tar vi når det kommer. Det blir uansett utrolig deilig når alt er på plass i min nye leilighet!

Jeg har forøvrig allerede kjøpt noen nye «ting» til leiligheten og det kommer nok til å bli enda fler innen jeg er på plass i den nye leiligheten tenker jeg. Ikea neste! Men det er ikke så mye jeg har tenkt å «bytte ut», men noen nye ting skal jeg ha meg til den nye leiligheten. Det blir spennende å se hvordan leiligheten blir seende ut når jeg har fått på plass alle tingene mine. Så minimalistisk og lekker designmessig som den fremstår på bildene i prospektet, vil den ihvertfall ikke bli seende ut. Jeg har nok for mye «ting» til å få til det. Men det blir nok bra skal du se. Akkurat nå er det litt mye som skjer oppunder topplokket. Prøver å få noen ord ned via tastaturet, samtidig som det blir litt msn og skype ved siden av her. Jeg får heller komme tilbake med mer etterhvert som jeg har fått roet meg ned og fått landet litt! Nå skal jeg få tatt meg en dusj, spist litt og så er det rett til Ikea!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/07/15/leiligheten-er-min/

8 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

 1. Glimrende! Gratulerer!

 2. Har sagt det til deg tidligere idag, men gratulere så masse kompis. Endelig er det ingenting som står i veien for at du kan begynne på det nye kapittelet.

  Velkommen til Greåkerdalen får jeg si 😀

  • Jahn-Ivar15 juli, 2010 kl 19:02

  Så bra for deg! Gratulerer. Dette er stort og viktig for deg. Lykke til i ny kåk, kak.

  • kak15 juli, 2010 kl 20:50
   Forfatter

  Takk for det! Jeg gleder meg en masse til å starte et nytt kapittel oppe i Greåkerdalen! Nå er det bare en måned til overtagelse av min nye leilighet! Kan ikke si at jeg gleder meg så veldig til selve flyttingen, det er alltid en masse jobb. Men det blir utrolig deilig når man har kommet i boks i den nye leiligheten! 🙂

  Har vært en tur på Ikea i dag som nevnt. Jeg har ikke kjøpt noe, men sett på en del ting og tang, så får vi se hva jeg kommer til å kjøpe når vi nærmer oss innflytting! 🙂

  • Greta16 juli, 2010 kl 23:10

  Gratulerer. Vi snakkes vel når vi har kommet hjem igjen.

  • kak18 juli, 2010 kl 17:23
   Forfatter

  Takk for det, Greta!

  Det skal du ikke se bort fra at vi gjør, selv om jeg ikke er helt sikker på hvor dere er/har vært! 🙂

  • Mathias18 juli, 2010 kl 19:15

  Gratulerer så mye, dette var gode nyheter – håper du finner deg godt tilrette i leiligheten =)

  • kak18 juli, 2010 kl 21:42
   Forfatter

  Takk for det, Mathias! Det håper jeg også, regner med at jeg kommer til å finne meg godt til rette og storkose meg i leiligheten i Greåkerdalen! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.