Roadkill

Ikke det at jeg merket noe som helst til denne roadkill’en i dag, siden vi bare snakker om en humle, men jeg la fort merke til den når jeg skulle parkere bussen etter skiftet mitt i dag. Den satt fint planta mellom lykta og karosseriet på buss #135 som jeg har kjørt i dag. Første reaksjon fra en kompis som fikk se bildet var: «Er det ikke litt tidlig for det der»? Jo, er det ikke det da? Jeg aner egentlig ikke når disse insektene kommer frem om våren, men innbiller meg at det er litt vel tidlig. Men denne karen har ihverttfall våget seg ut tidlig og vi ser jo alle hvordan det gikk. Kanskje vente litt lengre neste gang? Men fra spøk til alvor: Jeg er ganske imponert over hvor bra bildet faktisk ble, det ble tatt rimelig nærme uten å zoome inn noe som helst med min HTC Desire HD. Jeg har sagt det tidligere og kommer nok til å gjenta det til det kjedsommelige: Mobilkameraet kan ikke erstatte ett digitalkamera, men samtidig må jeg si at de har kommet veldig langt!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2011/04/16/roadkill/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.