Snø? Hadde ikke våren kommet allikevel?

Nå hadde riktignok yr meldt ganske mye nedbør i dag, og det skulle ikke være så veldig varmt, men man håper jo i det lengste at nedbøren som kommer ikke kommer ned som snø. Regn hadde vært mer enn greit nok i dag, kan du si! Men istedenfor snør det som bare faen ute. Men det er vel ikke akkurat sannsynlig at den blir liggende! Det er nemlig meldt forholdsvis varmt fra i morgen igjen! Så da får vi vel lide oss igjennom snøen som kommer i dag! Jeg har fri så det spiller i grunn ingen rolle! Det er utrolig deilig å sove lenge når man har fri og bare ta det helt med ro. Jeg har overhodet ingen planer for dagen, så jeg tar den som den kommer! I går kveld satt jeg og skrev litt her i bloggen og hørte på musikk. Det jeg hørte på var de to platene til John Olav Nilsen & Gjengen og debutplata til Oslo Ess. Veldig bra musikk begge deler!

Men det er en ting som skuffer meg litt, og det er at platene bare er på 30-35 minutter hver. Nå er det riktignok bedre at man får 30-35 minutter med jevnt over bra musikk enn med noe skikkelig dårlig som «fyllstoff». Men i disse dager forventer man liksom litt mer enn en halvtime på en cd. Det er jo tross alt plass til 74 minutter! Men jeg skal ikke klage for mye, når det kommer såpass bra musikk som dette som er norsk i tillegg! Akkurat nå er det P4 som står for underholdningen her hjemme! Da får dere kose dere masse i snøen i dag, så blir det nok vår fra i morgen igjen! Jeg håper ihvertfall på det, for jeg har seriøst ikke mye lyst på snø, is, slaps og slik faenskap fremover! Det har vi liksom hatt mer enn nok av i vinter, spør du meg! På bildet til høyre ser dere forøvrig vårt splitter nye parkeringsanlegg her i Krokstien! Det kommer i tillegg til parkeringen i kjelleren på Krokstian 1 og Krokstien 3!

 

Her er en liten bildeoppdatering kl 12:55:

    

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2011/03/31/sno-hadde-ikke-varen-kommet-allikevel/

3 kommentarer

  • kak31 mars, 2011 kl 13:01
   Forfatter

  Det hadde jeg helt glemt bort, selv om jeg faktisk kommenterte det ovenfor en kompis av meg i går. Dette er innlegg nummer 1.000 her på blog.kak.net!! 🙂

 1. *blåse i trompet*

  Gratulere kompis med innlegg nummer 1.000 🙂 Skal ikke si jeg har lest ALLE innleggene, men har lest en god del av de 🙂

  Nei, var rimelig hvit utenfor når jeg våknet idag. Makan az. Trodde vinteren var over jeg, men tror ikke det varer så lenge. Med 8 – 10 grader i helgen forsvinner den vel fort.

  For å svare på noe du spurte meg om tidligere i uken, tror dere har fått ny postmann. Virker som han er mye tidligere ute en vanlig.

  • kak31 mars, 2011 kl 15:03
   Forfatter

  Hehe, takk for det kompis! 🙂

  Nå er det veldig mange som går meg en høy gang når det gjelder antall innlegg. Men jeg har da altså skrevet 1.000 innlegg her i bloggen fra starten i april 2006! Synes ikke det er så værst, nå er det ikke et poeng i seg selv å skrive mye eller lite, legg ute mye eller lite bilder, men jeg skriver når jeg har noe vettugt å komme med! 🙂

  Runder jeg 2.000 innlegg i 2016 mon tro?

  Snøen forsvinner nok veldig fort, det har faktisk kommet ganske mye snø her på Greåker, virket ikke som det hadde kommet like mye i Fredrikstad. Men med de temperaturene som er meldt fremover, så forsvinner nok snøen veldig fort!

  Ja, vi må nok ha fått en ny postmann, fordi posten har aldri pleid å komme så tidlig som dette! Allerede når jeg tok det første bildet kl 10.37 i dag dukka postmannen opp! Tidligere har posten aldri kommet før kl 12, ofte ikke før nærmere kl 14. Men det er hyggelig at den kommer tidligere, for da kan jeg sjekke posten når jeg er hjemme i deltskiftene mine! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.