Mars-snøen har kommet

Vi er ikke vant til å få noe særlig med snø om vinteren lengre her nede i Fredrikstad, men en liten krampetrekning med litt mars-snø begynner vi å bli vant til. Da har egentlig været mint oss mer om våren enn vinteren i lang tid. Og plutselig kommer det litt høyst uønsket snø i mars måned. Den har heldigvis en tendens til å forsvinne ganske fort. Snøen som ligger ute nå kom natt til langfredag, men snøen på veiene forsvant fort når det krøp over frysepunktet i går.

I natt har det derimot vært veldig kaldt igjen, 6 minusgrader på det kaldeste her på Veum. Ifølge værmeldinga på f-b.no ser det ikke ut til at vi kan bli kvitt den før midt i neste uke. I morgen er det meldt 3 minusgrader på formiddagen, mandag er det meldt 0 grader. Fra tirsdag og utover det meldt 1-3 plussgrader. Siden det bare er ett tynt lag som har lagt seg, tar det nok ikke lang tid før snøen smelter. Da har vi atter igjen vært igjennom en ekstremt snøfattig vinter. Takk for det.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/03/22/mars-snoen-har-kommet/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.