Såner ungdomsskole

Jeg har vært en tur innom Såner ungdomsskole i Vestby kommune i Akershus. Ungdomsskolen ble oppført i 1964 og nedlagt etter skoleåret 2005/2006 og erstattet av Grevlingen ungdomsskole i Son. Siden den tid har Såner ungdomsskole stått tomt og forfalt. Den har blitt forsøkt solgt, men dette har vært en større utfordring enn de hadde sett for seg tydeligvis. Såner ungdomsskole er også et populært reisemål for de som ønsker å ta bilder av forfalne bygninger. Skolen er i utgangspunktet avlåst, men det var ikke noe problem å komme seg inn via et åpent vindu i hovedbygningen. Men den bygningegn som egentlig var mest interessant, var det ikke mulig å komme seg inn i. Det er denne bygningen som gymsalen, svømmehallen og skolekjøkkenet befinner seg i. Jeg har sett litt bilder fra disse fasilitetene, og de hadde det vært utrolig gøy å fått tatt bilder av. Men man har ikke like flaks hver gang.

                                                                    

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/06/27/saner-ungdomsskole/

4 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Bjørn Ottesen2 november, 2014 kl 13:01

  Forferdelig å se. Vitner om en kommune uten styring med verdier.

  • Marit Bakke8 november, 2014 kl 20:56

  Skolekjøkkenet er i hovedbygningen og der var du jo

  • urbn4 juni, 2015 kl 21:05

  Man kommer seg til gymsalen og svømmehallen fra hovedbygningen via en gang i første etasjen.

  • greta Skjelfoss21 mai, 2016 kl 16:06

  Gikk på denne skolen fra1964 til 1965

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.