You, Me and Dupree

Dette var en film jeg var helt overbevist om at skulle være veldig morsom fra start til slutt, med Owen Wilson, Matt Dillon, Kate Hudson og Michael Douglas. Men jeg er redd You, Me and Dupree ikke innfridde helt til forventningene i kveld. Jeg er ikke den typen som setter meg alt for mye inn i hva filmene handler om på forhånd, da jeg liker å vite minst mulig før jeg begynner å se en film. Men jeg trodde at dette skulle gi meg mange gode lattere.

«Møt husvennen fra helvete, Randy Dupree (Owen Wilson), en blåøyd og arbeidsløs ungkar som trekker store veksler på de nygifte vennene Carl og Mollys (Matt Dillon og Kate Hudson) gjestfrihet. Mens Dupree blir fast inventar i det nygifte parets hjem, gjør hans uhemmede krumspring på badet og soverommet at tre personer ikke bare blir en flokk… men en fullstendig katastrofe!» (sitat dvd)

Ikke misforstå, filmen var tidvis morsom og hadde en del hysteriske scener, men jeg syntes at filmen var mer trist enn den var morsom. Hvorfor trist? Det var nok mest fordi svigerfaren som Matt Dillon jobbet for gjorde alt han kunne for å bryte han ned. Det virker rett og slett ikke som han ønsket sin datters ekteskap vel i det hele tatt. I tillegg var det trist å se hvordan dette gikk ut over forholdet mellom Matt Dillon og Kate Hudson. Det gjorde det selvfølgelig ikke bedre å ha husvennen fra helvette boende under samme tak. Owen Wilson’s skikkelse Dupree har overhodet ikke sosiale antenner og aner tydligvis ikke hvordan man skal oppføre seg når man er gjest i andres hus. Filmen levde ikke helt opp til forventningene, men den var samtidig tidvis morsom.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/12/09/you-me-and-dupree/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.