En uke til sesongavslutningen av LOST

Torsdag i forrige uke ble første del av sesongavslutningen av sesong 3 av LOST sendt på TV i USA. TV Norge sendte den sist onsdag. Jeg var derfor forberedt på at del 2 og 3 skulle sendes på TV i USA i går, klar for nedlasting i dag. Men der gikk jeg på en liten smell. Det er i grunn ganske utrolig at jeg ikke husket at del 2 og 3 ikke skulle sendes på TV i USA før torsdag 29. mai, siden jeg har skrevet om det ved flere anledninger tidligere. Både her på blog.kak.net og på prat.kak.net. Men det er vel nettopp derfor jeg er medlem av kortidsminneforeningen!

Men jeg gleder meg til å se del 2 og 3 av sesongavslutningen neste helg! Jeg vil forøvrig si at sesong 4 av LOST har vært veldig bra hittil, og det virker som om handlingen har blitt litt ekstra komprimert i de 6 siste episodene. Det er nok ikke så merkelig, på tanke på at LOST-sesongen har blitt komprimert pga manusforfatterstreiken. De to første sesongene av LOST bestod av henholdsvis 24 og 23 episoder, mens sesong kun teller 14 episoder. Hvor mange episoder sesong 5 og 6 kommer til å bestå av, vet jeg ingenting om enda.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/05/23/en-uke-til-sesongavslutningen-av-lost/

2 kommentarer

  • bza23 mai, 2008 kl 20:04

  Epguides.com er fin for å holde tritt med sendedatoer i USA. Forøvrig skulle egentlig sesong 4 har 16 episoder. Men streiken i forfatterforeningen i USA medførte at de kuttet 2 episoder. Disse to episodene skal sendes mellom sesong 4 og sesong. Sesong 5 og 6 skal ha 16 episoder hver, og sesong 5 starter i februar 2009.

  • kak24 mai, 2008 kl 12:38
   Forfatter

  Det var ikke mer enn 2 episoder som ble kutta nei. Det var jo ikke rare greiene egentlig, på tanke på hvor lenge manusforfatterstreken varte. Oppholdet i LOST var omlag en måned. Jeg bruker epguides.com, men det var kortidsminnet mitt som sviktet meg i går! 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.