LOST mer spennende enn noen gang

Det er ikke til å stikke under en stol at LOST til tider, spesielt i midtre del av sesongene, har vært rimelig kjedelig. Det har liksom ikke skjedd stort og man har ikke fått svar på noen av de mange spørsmålene man har hatt. Nå har vi kanskje ikke fått de helt store svarene enda, og det kommer vi nok heller ikke til å få, på tanke på at det skal lages 5 sesonger av LOST. I dag har jeg sett episode 14 av sesong 3, og det er veldig spennende om dagen. Det skjer en masse, vi får en masse informasjon som vi ikke har fått tatt del i tidligere. I episode 14 fikk vi blant annet vite en masse om ett par på øya som i grunn hele tiden har vært «outsidere» og vært i bakgrunnen. Hele episode 14 dreide seg om disse, både fra før de havnet på øya, tiden de har vært på øya og ikke minst om disse to i nåtid. Jeg velger å ikke si noe særlig mer om dette nå, siden kanskje ikke alle har sett episode 14 enda.

Episoden sluttet like spennende som LOST har en tendens til å gjøre, episoden avsluttet idèt man fikk vite en stor ting, og man er nødt til å vente en hel uke til å få vite hvordan det går videre. Siden jeg følger episodene etterhvert som de sendes i USA, blir ny episode (episode 15) lastet ned førstkommende onsdag, og så ser jeg den så fort jeg har tid og lyst. Vanligvis har jeg ventet med å se LOST til Ugly Betty (sendes torsdag, tilgjengelig fredag) har vært lastet ned, men Ugly Betty har en 3 ukers pause dessverre. Derfor ble det bare LOST i dag. Som nevnt i ett innlegg tidligere i uka kjøpte jeg LOST sesong 1 og 2 på DVD hos Platekompaniet i Fredrikstad til 229 kroner sesongen. Til en slik pris klarte jeg rett og slett ikke å la være å kjøpe de 2 sesongene. Jeg vet ikke hvor stor sannsynligheten er for at jeg setter meg ned og ser disse episodene på nytt, ihvertfall ikke i umiddelbar fremtid. Men en vakker dag kan det være interessant å se dem igjen! I tillegg er det ikke til å stikke under en stol at jeg synes det er kult å ha. Jeg samler ikke på film for morro skyld! 😉

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/04/01/lost-mer-spennende-enn-noen-gang/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.