Begge Audi R10 TDI på front row på Sebring

Allerede med en gang 2007-utgaven av Audi R10 TDI ble rullet ut på banen for første gang denne uken viste det seg at den var utrolig rask på Sebring. Audi R10 TDI debuterte med en seier her i fjor, og hittil ser det veldig bra ut for årets løp også. Nå har riktignok ikke kvalifiseringen så veldig mye å si på ett 12 timers løp, men det gir en pekepinn på hvor landet ligger. I tillegg er det selvfølgelig rimelig mye prestisje å starte fra front row. Marco Werner klinte til med en ny banerekord ett helt sekund raskere enn den gamle i Audi R10 TDI #2.

Dindo Capello i Audi R10 TDI #1 kjørte inn til den nest raskeste tiden, 0,35 sekunder bak Marco Werner, og begge bilene starter derfor fra front row på lørdag. Løpet varer i hele 12 timer, og det er mye som kan skje i løpet av denne tiden. Det er heller ikke til å stikke under en stol at en 9 liter mindre dieseltank i forhold til i fjor og bensin-bilene vil være en utfordring. Det vil si at Audi R10 TDI må inn og fylle diesel 3 runder tidligere enn i fjor. Men Audi Sport-fan som jeg er, så krysser jeg fingrene og håper at en av disse to Audi R10 TDI’ene går over målstreken først etter å ha tilbakelagt 12 timer på den humpete Sebring-banen. Aller helst håper jeg selvfølgelig på en 1-2 seier til Audi, men en seier er det absolutt viktigste!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/03/16/begge-audi-r10-tdi-pa-front-row-pa-sebring/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.