SEAT vant begge WTCC-løpene i Brazil

Det kunne ikke blitt en bedre start på WTCC for SEAT i år. Yvan Muller sikret seg pole position i Brazil med teamkollega Richard Rydell ved siden av seg. Gabriele Tarquini startet fra 4. startspor, mens Tiago Monteiro startet fra 7. startspor og Jordi Gene startet fra 9. startspor. Jeg fikk dessverre ikke sett løpene på Eurosport denne helgen, og har derfor bare sett resultatene. Yvan Muller vant det første løpet med en margin på 0,7 sekunder på Richard Rydell. Gabriele Tarquini kjørte inn til en 5. plass, mens Jordi Gene og Tiego Monteiro havnet i bakleksa.

I det andre løpet snur man de 8 første fra resultatlista fra løp 1 som danner startrekkefølgen. Det vil si at den som havnet på 8. plass starter fra pole position, den som havnet på 7. plass starter fra 2. startspor osv. Det vil si at en 9. plass er en tragedie i løp 1. Det andre løpet ble vunnet av Gabriele Tarquini, Yvan Muller kjørte inn til en 5. plass, Richard Rydell og Jordi Gene kjørte inn til henholdsvis 7. og 8. plass. Jeg kan ikke tenke meg at SEAT-teamet hadde drømt om en bedre start enn dette for årets WTCC-sesong. Etter det første løpet leder Yvan Muller og Gabriele Tarquini med 14 poeng, mens Andy Priaulx ligger på 3. plass med 13 poeng. SEAT leder også konstruktørmesterskapet med 33 poeng, mens BMW har 25 poeng. Neste løp er i Mexico den 6. april. Mer om dette på fiawtcc.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/03/03/seat-vant-begge-wtcc-lpene-i-brazil/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.