Microsoft vil ikke bekrefte når SP3 til Windows XP kommer

Neowin.net kunne i går offentliggjøre når Microsoft ville slippe service pack 3 til Windows XP. De kunne fortelle oss at Microsoft ville starte supporten for service pack 3 til Windows XP den 14. april, levering av service pack 3 til datamaskinprodusenter, store kunder og MSDN/Technett-abonnenter den 21. april, tilgjengelig fra Windows Update, Microsoft Update og Download Center fra 29. april og automatisk utrulling den 10. juni 2008. Microsoft ville det derimot annerledes. De vil ikke bekrefte eller avkrefte datoene fra Neowin.net.

Microsoft regner med å ha service pack 3 til Windows XP tilgjengelig i første halvdel av 2008 om kvaliteten er god nok, er standardsvaret man får fra Microsoft når de blir konfrontert med datoene fra Neowin.net. De bekrefter eller avkrefter dermed ikke datoene for serivce pack 3 til Windows XP. Neowin.net har derimot valgt å ikke røpe sin kilde til datoene. Vi kan dermed ikke gjøre annet enn å vente til det kommer ny informasjon fra Microsoft og/eller når det kommer nye rykter fra bransjen.

Service pack 3 til Windows XP skal inneholde mer enn 1100 oppdateringer og flere nye funksjoner, deriblant en bedre krypteringsmotor. Service pack 3 skal gjøre Windows XP opptil ti prosent raskere og ifølge Devil Mountain Software skal den være dobbelt så rask som service pack 1 til Windows Vista. Dermed får de som fortsatt kjører Windows XP enda en grunn til å tviholde på det aldrende operativsystemet til Windows 7 kommer i 2010. Bakgrunnen er at veldig mange er mer misfornøyd med Windows Vista enn andre operativsystemer Microsoft har sluppet. Enkelte kaller Windows Vista ett «mellom-operativsystem» ala Windows ME (millenuium) var. Windows ME var det veldig store problemer med. Jeg har ikke erfart noe slikt med Windows Vista. Windows ME holdt jeg meg derimot langt unna. Mer på itavisen.no og itpro.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/04/16/microsoft-vil-ikke-bekrefte-nar-sp3-til-windows-xp-kommer/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.