Det kommer åtte nye Beck-filmer!

Det har i dag blitt kjent at det kommer til å bli spilt inn åtte nye Beck-filmer! Innspillingene starter allerede i februar  i Sveriges hovedstad, Stockholm! Etter at de to siste filmene kom i 2009 og 2010 hadde jeg ikke regnet med at det ville komme flere Beck-filmer, etter at de totalt hadde spilt inn 26 filmer med Peter Haber og Mikael Persbrandt i hovedrollene. Men dette er veldig gode nyheter for min del, som er såpass glad i svensk politikrim! Det er faktisk ikke så lenge siden jeg så igjennom alle 26 Beck-filmene på nytt sist. Jeg hare de to siste på blu-ray, så de 24 første har jeg måttet se på dvd. Når man har kjøpt blu-ray siden 2008, så blir man litt bortskjemt og det er litt nedtur å sette på en dvd-film. Men det var nå det formatet jeg hadde filmene i så.

I tillegg til Beck har jeg også dilla på Wallander og ikke minst Johan Falk som også er politikrim fra Sverige. Selv om noen av disse filmene har blitt vist på kino, har flesteparten av dem gått rett til dvd/blu-ray. Noe jeg selvfølgelig venter spent på når det gjelder de åtte nye Beck-filmene som skal komme! Jeg er ikke sikker på når den første filmen vil komme på enten kino eller dvd/blu-ray, men det får vi vel vite fortløpende regner jeg med.

Det er flere av skuespillerne fra Beck som har blitt bekreftet i tillegg til Peter Haber som Martin Beck og Mikael Persbrandt som Gunvald Larson. Ingvar Hirdwall dukker selvfølgelig opp som grannen eller naboen på norsk, Måns Nathanaelson har blitt bekreftet som Oskar Bergman og Rebecka Hemse blir selvfølgelig også med som Martin Beck sin datter, Inger. Det skal også dukke opp nye karakterer som ikke har blitt bekreftet enda, om vi her snakker om faste karakterer igjennom filmene eller andre roller vites ikke. Selv om det kommer til å bli gjort små endringer, så kommer ikke de nye produsentene bak de nye  Beck-filmene gjøre de altfor store forandringene, for å være tro mot grunnverdiene og konseptet bak Beck-filmene jeg liker så godt!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/01/22/det-kommer-atte-nye-beck-filmer/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.