Det kommer mer Gossip Girl

Når TV Norge sendte reklame for Gossip Girl før sendestart, tenkte jeg: Åherregud, dette kan jeg umulig like. Men jeg tar en titt for å se om det er verdt å få med seg. Jeg var litt skeptisk etter første episode, det var nok den lille dosen med «normale mennesker» vi fikk i form av Dan og familien Humphrey som gjorde at jeg valgte å gi den en sjanse. Men etterhvert som jeg har sett flere episoder, har jeg rett og slett falt pladask for «Sladderpikene» fra Upper East Side (New York).

Gossip Girl har ofte blitt omtalt som den nye Sex og singelliv, men denne gangen for ett litt yngre publikum. Jeg for min del likte overhodet ikke Sex og singelliv i starten, men ble ganske glad i den serien etterhvert også. Nå er det derimot lenge siden sist jeg så en episode av Sex og singelliv, siden jeg har vært uten TV3 i 5-6 år. Det ble 6 sesonger av Sex og singelliv, og den komplette samlingen fås i en kul skoboks!

«Serien handler om de to bestevenninnen og rivalene Blair Waldorf og Serena van der Woodsen. De lever et luksus liv i New York (upper east side). De er rike, pene, går på private skoler og populære. De har alt en jente kan ønske seg. Blair er den som alltid har de fineste mote klærne, siden moren hennes, Eleanor Waldorf, er designer. Serena er den som ser pen ut uansett hva hun har på seg.

Blair er sammen med Nate Archibald. De er som skapt for hverandre, det sier alle. Men det går ikke så bra når Serena og Nate går bak ryggen på Blair. Da blir det et stort drama. Men det går ikke an og være sur på noen du har kjent hele livet, og er din bestevenn. Så Serena og Blair må legge ned våpnene og bestemmer seg for og være venner. Allikevel har Blair litt vanskelig for å stole på Serena.

Serien handler også om Chuck Bass og søsknene Dan Humphrey og Jenny Humprey. Dan er sammen med Serena.» (sitat wikipedia.org)

Det var egentlig meningen at den første sesongen av Gossip Girl skulle bestå av 22 episoder, men pga den langvarige manusforfatter-streiken, rakk de bare å lage 13 episoder. Men det har blitt laget ytterligere 5 episoder til sesong 1. Sesong 1 består dermed av 18 episoder. De siste 5 episodene skal sendes på TV i midten av april. TV Norge sendte i forrige uke episode 12, det vil si at det bare er en episode igjen av de Gossip Girl-episodene som har blitt sendt på TV i USA.

Ifølge side2.no velger TV Norge å vente med å sende de siste 5 episodene av den første sesongen til høsten. De ønsker ikke å sende dem i sommer, og velger derfor å sende dem før oppstarten av sesong 2. TV Norge regner med å være tilbake med Gossip Girl i november. De som ikke klarer å vente til november, kan jo alltids laste ned episodene når de har blitt sendt på TV i USA.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/03/18/det-kommer-mer-gossip-girl/

3 kommentarer

  • Ine27 oktober, 2008 kl 16:01

  Hei! 🙂
  Jeg lurer på om du vet om en side jeg kan se gossip girl episodene på? Gidder du å sende på mail [ine-julia@hotmail.com], for jeg er ikke på min data og får dermed ikke lagret bloggen din. 😛 🙂

  • Siren30 oktober, 2008 kl 19:53

  Hei:D
  jeg lurer på om du vet hvor jeg kan se episode 18 av sesong 1 av Gossip Gilr?
  Tusen takk, på forhånd.

  • kak30 oktober, 2008 kl 22:59
   Forfatter

  Dere kan laste ned alle tilgjengelige Gossip Girl-episoder her! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.