SP1 til Windows Vista har blitt lansert

Den første service pack’en til Windows Vista var klar tilbake i februar, men Microsoft valgte å ikke lansere den for massene med en gang. Det er nok veldig mange som har undret seg over dette, kanskje til og med irritert seg over det. Mange har ventet lenge på «feilrettingen» av Windows Vista. Men nå er ventetiden over. Les om endringene i Windows Vista SP1 og last ned SP1 for Windows Vista i 32bit og 64bit versjon!

Lanseringen har blitt omtalt flere steder på internett, deriblant på iktavisen.no og slashdot.org! Det er derimot ingen av de norske nettsidene som har omtalt lanseringen enda. Men jeg regner med at de er raskt ute med dette i morgen tidlig. I motsetning til bloggere har it-nettaviser en tendens til å ha en arbeidstid fra 8-16!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/03/18/sp1-til-windows-vista-har-blitt-lansert/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.