WordPress 2.5 lansert

Den forsinkede og etterlengtede WordPress versjon 2.5 har nettopp blitt lansert. Dette er uten tvil den største oppgraderingen av WordPress i løpet av de snart 2 årene jeg har blogget. WordPress 2.4 ble droppet for at utviklerne av WordPress kunne konsentrere seg om versjon 2.5. WordPress 2.5 skulle vært lansert 10. mars, men det skjedde først i dag. Men det er mye bedre å lansere ett produkt når det er ferdig, enn å haste seg med å få det ferdig.

Jeg prøvde såvidt ut WordPress v2.5 RC2 i natt, og det jeg så så veldig lovende ut! Det som ser ekstra spennende ut er den innebygde galleri-funksjonen! I tillegg til en mye enklere måte å laste opp og legge inn bilder i artiklene, er det nå også en mulighet for å lage gallerier internt i WordPress. Hittil har jeg brukt Gallery2 til dette, men nå skal jeg ta en nærmere titt på WordPress sin egen. Men tiden får vise om den er bra nok til mitt bruk, slik at jeg velger å vrake Gallery2. I sammenheng med lanseringen av WordPress 2.5 har de også lansert ett nytt design på WordPress.org! Last ned WordPress 2.5 her!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/03/29/wordpress-25-lansert/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.