SP1 til Windows Vista er klar

Forrige uke kom det rykter om at Microsoft ville ha SP1 til Windows Vista klar allerede i dag, mandag 4. februar. Jammen hadde de rett også. Microsoft har i dag annonsert at SP1 til Windows Vista er klar i dag. Det eneste problemet er at vi ikke får tilgang til den i dag. Hva er da egentlig poenget med å lage alt dette oppstyret om at SP1 til Windows Vista er klar i dag da? Det som i realiteten har skjedd i dag er at SP1 til Windows Vista er ferdigutviklet og har blitt sendt til produksjon, den har med andre ord status som «Released to Manufacturing» (RTM) på språkene engelsk, fransk, spansk, tysk og japansk.

Windows Vista SP1 skal nå gjøres tilgjengelig for pc-leverandører. I tillegg skal Microsoft lage esker med Vista-plater som inkluderer SP1. Både PC’er med Vista SP1 og programvaren skal komme i salg i løpet av få måneder. For vanlige brukere vil den derimot ikke være tilgjengelig før i midten av mars. Da skal det være mulig å laste ned SP1 til Windows Vista manuelt fra Microsoft sitt nettsted. I april vil SP1 for Windows Vista være tilgjengelig via Windows Update på engelsk, fransk, spansk, tysk og japansk.

De andre språkene vil være tilgjengelig som RTM i april, og Microsoft Norge melder at den norske utgaven vil være tilgjengelig for brukerne på forsommeren en gang. Følte du deg litt snytt nå? Det gjorde ihvertfall jeg. Det har vært så mye skriving om SP1 for Windows Vista, og at den skulle være like rundt hjørnet, men det viste seg nå å være en sannhet med modifikasjoner. Vil du vite enda mer om SP1 for Windows Vista og hvorfor den ikke blir tilgjengelig for menigmann i dag, ta en titt på windowsvistablog.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/02/04/sp1-til-windows-vista-er-klar/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.