SP3 til Windows XP er klar

Neowin.net kunne for en uke siden fortelle lanseringsdatoene til service pack 3 til Windews XP, men Microsoft ville ikke bekrefte eller avkrefte datoene. Men nå viser det seg at datoene Neowin.net hadde fått tilgang til var helt korrekte. Microsoft har nå bekreftet at service pack 3 til Windows XP vil være tilgjengelig fra 29. april. Det vil si at alle Windowx XP eiere kan laste ned den etterlengtede tredje service pack om en uke.

Forløpig vil den kun slippes i engelsk utgave, men det er vel akkurat som forventet. Den norske utgaven, for de av dere som kjører norsk versjon av Windows XP, vil la vente på seg. Forløpig er ingen nærmere dato for den norske utgaven offentliggjort. Du kan se flere bilder fra Windows XP med service pack 3 installert her og lese mer om oppdateringene som den vil inneholde her! Mer på itavisen.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/04/22/sp3-til-windows-xp-er-klar/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.