Ferrari er ikke interessert i Fernando Alonso

Det har vært mange spekulasjoner rundt hvor Fernando Alonso havner i 2009. Det teamet det har blitt spekulert mest om er nok Ferrari. Selv om vi ikke har sett det som særlig sannsynlig å ha Fernando Alonso og Kimi Raikkonen i ett og samme team. Etter å ha sett hvor dårlig det fungerte med Fernando Alonso og Lewis Hamilton i McLaren-Mercedes i 2007-sesongen, er nok de aller fleste på bølgelengde der. Nå har også Ferrari uttalt at de ikke er interessert i Fernando Alonso. Dermed ser det ut til at drømmene til Fernando Alonso om å kjøre en Formel 1-bil med Ferrari-logo er lagt i grus.

Det er Ferrari-president Luca di Montezemolo som har sagt han ikke ønsker å ødelegge den harmonien de har i teamet i dag, med å signere Fernando Alonso til å bli teamkollega med Kimi Raikkonen. En Alonso-Raikkonen-duo i ett og samme team vil å være å be om bråk, har han uttalt til den italienske avisen Gazzetta dello Sport. Luca ønsker at de to førerne skal arbeide sammen i harmoni. Uansett er Kimi Raikkonen og Felipe Massa under kontrakt med det italienske bilmerket i henholdsvis ett og to år.

Fernando Alonso på sin side har uttalt at han ønsker en konkurransedyktig bil for 2009. Primært sett vil han fortsette å kjøre for Renault, hvis de kan levere en konkurransedyktig bil. Hvis Renault ikke kan det, vil han se etter andre som kan levere. Fernando Alonso ønsker en bil han kan vinne med, og det er flere kandidater. Williams, Toyota, BMW og selvsagt Ferrari som alltid er på topp. Men nå ser det ut til at Ferrari-president Luca di Montezemolo har lukket den døren for nå. Mer på itv-f1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/04/22/ferrari-er-ikke-interessert-i-fernando-alonso/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.