Fernando Alonso kan bli fristilt fra McLaren-kontrakt

Etter helgens stridigheter i McLaren har Fernando Alonso ytret ett ønske om å forlate McLaren før kontrakten utløper. I dag har Ron Dennis uttalt at han fristiller Fernando Alonso fra hans kontrakt hvis han ønsker det etter årets sesong. Ron Dennis håper at begge hans førere, Fernando Alonso og Lewis Hamilton blir ut sine kontrakter, men det er ingen vits å niholde på en sjåfør hvis det bare blir bråk ut av det. Vi så ett tydelig eksempel på det denne helgen. Fernando Alonso så ut til å hindre Lewis Hamilton i å sikre seg pole position, men ble i ettertid fradømt sin pole position. Dermed startet Lewis Hamilton fra pole position allikevel.

Det Fernando Alonso tydligvis har problemer med er at han er likestilt med Lewis Hamilton. På forånd hadde kanskje ikke Fernando Alonso trodd at det skulle by på noen særlige problemer, siden Lewis Hamilton er inne i sin debutsesong i Formel 1. Nå har derimot virkeligheten vært en helt annen. Lewis Hamilton har vært på pallen i alle løp unntatt ett og leder Formel 1-mesterskapet. Etter helgens løp er denne ledelsen på 7 poeng til Fernando Alonso. Mer om dette på itv-f1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/08/07/fernando-alonso-kan-bli-fristilt-fra-mclaren-kontrakt/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.