Bussen til Kosovo er pakket og klar

Bussen som vi skal kjøre ned til Kosovo og gi bort til en skole i fjellet utenfor Mitrovica ble pakket på lørdag og er klar for tur! Deriblant datautstyrt som jeg har klargjort og alt det andre som vi har fått inn av hjelpemiddelutstyr, klær, sko, fotballer, leker, bamser, tåteflasker, smokker, bleier osv. Det gikk raskere enn vi hadde regnet med og bussen var ferdigpakket allerede på lørdag! Vi hadde i utgangspunktet (som vanlig) satt av to dager til pakkingen! Men det gjorde ingenting at vi ble ferdig på lørdag allerede! Vi er utrolig takknemmelig for den hjelpen vi fikk til å sortere og pakke klær, sko osv, bæring, pakking i bussen og det hele! Det er ganske mye som skal sving for å få dette i mål!

Siden vi også får inn litt som enten blir sortert ut fordi det er gammelt og slitt, ødelagt og ting som ikke er «gangbart» eller noe vits å ta med ned til Kosovo, er det også en del som blir kjørt på Øra. Og siden de har åpent på lørdager, rakk jeg å kjøre tre turer til Øra på lørdag også. Hver tur tok mye lengre tid enn hva jeg har vært vant til, siden det var et enormt trøkk på søppelfyllinga på Øra på lørdag! Alle som ville inn og kvitte seg med et eller annet stod i lange køer. Sjekk jakka som vi hadde fått inn som Bahri sa seg villig til å vise frem på et bilde! Kanskje ikke noe å sende ned til trengende i Kosovo? Det er en fordel at ting er helt, pent og fortsatt er brukbart! Denne jakka gikk derfor rett på Øra!

Nå gjenstår det bare noen småting igjen før vi er klar for å kjøre bussen ned til Kosovo førstkommende fredag! Det skrus fortsatt litt på bussen for at den skal være i topp topp stand før den skal tilbakelegge over 320 mil nedover i Europa!

                                             

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/04/01/bussen-til-kosovo-er-pakket-og-klar/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.