Bussene til Kosovo er pakket og klare

Fagforbundet ved BorgBuss nå Nettbuss Østfold avdeling Fredrikstad kjører også i år ned en hjelpesending til trengende i Kosovo. Vi har allerede kjørt ned 4 busser og hatt 5 turer allerede. Det som er nytt i år er at vi kjører ned to busser. For første gang kjøres det også ned to turbusser, #266 (tidligere #103) som er en gammel turbuss fra Fredrikstaddistriktets Rutebiler og #275 som er en gammel buss som ble brukt på Oslofjordekspressen og nå som reserve på Timeekspressen. De siste måneden har vi samlet inn og tatt imot en rekke hjelpemidler og klær som vi gir bort sammen med de to bussene. Bussene er fulle av rullestoler, dostoler, dusjstoler, rullatorer, sykler, trehjulsykler, sko, klær, bleier og diverse andre ting. Vi har også fått plass til to elektriske rullestoler!

Selve pakkingen av de to bussene ble gjort sist helg, og vi fikk hjelp av ganske mange i tillegg til de 10 sjåførene som skal være med på turen ned til Kosovo. Jeg var skeptisk til at vi skulle få plass til alt vi hadde fått inn, og trodde at vi skulle få en del hjelpemidler til overs, men jaggu klarte vi å få plass til alt sammen. All honnør til de som stod for selve pakkingen! I tillegg til hjelpemidler er også bussene fylt opp med sko og klær! Alle klærne vi har fått inn har blitt sjekket og pakket på nytt i bæreposer som vi har hatt mulighet til å pakke innimellom i alle mulige luftrom mellom hjelpemidler og andre småplasser man kan få plass til litt. De to bussene drar avgårde i retning Kosovo i morgen, lørdag kl 09.00! Da legger vi ut på en tur som tar 3 døgn ned igjennom Europa.

                             

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2013/09/13/bussene-til-kosovo-er-pakket-og-klare/

1 kommentar

  1. Du får ha en riktig god tur kompis. Dere gjør en flott jobb som kommer mange mennesker til nytte 🙂

    En opplevelse vil jeg kalle turen du skal begi deg ut på om to timer 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.