Fellesferien er over, trafikken er tilbake

Kan ikke si at jeg tenkte noe særlig på det før jeg skulle dra på jobb i dag, men jeg skal virkelig love dere at jeg MERKET at fellesferien var over! De siste ukene har jeg vært mer eller mindre alene på jobb, selv når jeg har begynt kl 7 på Vesterøy. Når jeg begynte kl 5:30 på Vesterøy har jeg omtrent ikke møtt biler utover til Hvaler i det hele tatt, selv ikke på innfartsåra i Fredrikstad. Men i morges var det jo plutselig ett mylder av biler. Pokker, nå som det hadde vært så behagelig i sommer og greier! Men, sånn er det nå bare, man får bare fri fra dette i noen få uker hvert eneste år.

Men trafikken gikk greit utover til Hvaler, det er jo nesten ingen som skal TIL Hvaler, de fleste reiser jo derfra på vei til Fredrikstad (og videre) til jobb. Den nevnte køen var selvfølgelig også veldig merkbar i ettermiddag. Spesielt når jeg kommer fra Torsnes rett før kl 16 og skal over til bussterminalen for 16:10-turen til Vesterøy. I sommer har det overhodet ikke vært noen trafikk over Fredrikstad-brua, men idag var den så velkjente køen tilbake. Men den gikk heldgivis glattere enn den gjør ellers i året. Det er nok fortsatt noen som har ferie, men veldig mange var altså tilbake på jobb i dag.

Jeg fikk dessverre ikke tatt ett bilde når jeg kjørte 15:05-turen til Torsnes av en trafikkulykke rett før brannstasjonen. Håpet at bilen fortsatt stod der når jeg var tilbake etter 50 minutter, men det var litt vel optimistisk. Derfor ble det bare ett bilde av skadene som bilen hadde påført trafikkskiltet i den nye trafikkøya og fotgjengerfeltet. Det som hadde skjedd, og jeg fatter fortsatt ikke hvordan dama klarte å få det til. Hu hadde kræsjet i skiltet som dere ser er ødelagt på bildet. Hu hadde ikke kommet fra brannstasjonen og skulle mot Torvbyen, men kom mest sannsynlig fra Apenesfjellet og skulle mot brannstasjonen. Hu hadde altså klart å tre bilen innpå dette skiltet I fotgjengerfeltet! Det er rett og slett for utrolig til å være sant, så det er utrolig synd at jeg ikke har ett bilde av når bilen står der. Men hu står altså med bilen MELLOM de to skiltene I fotgjengerfeltet. Med kødannelse i begge retninger litt over kl 15 i dag som sagt. Regner med at denne dama var rimelig FLAU over bragden hennes.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/08/03/fellesferien-er-over-trafikken-er-tilbake/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.