Fra skolebenken tilbake til hverdagen

I dag var det tilbake til hverdagen bak bussrattet igjen. Akkurat som forventet sov jeg litt dårlig i natt, men regner med at det blir bedre neste natt. Er alltid sånn etter helg, ferie eller når jeg skal snu døgnet. I tillegg hadde jeg mye å tenke på i går kveld, uten at vi bør gå inn på detaljene. Men dagen i dag på jobb har utartet seg uten noen overraskelser. Det vil si at bussen har gått som den skal, passasjerene har vært helt greie å ha med å gjøre og x antall skoleelever har glemt skolekortet sitt hjemme. Akkurat som en vanlig dag på jobb. Jeg må innrømme at det er en stund siden jeg ga opp å følge opp skolekortene til elevene. På et tidspunkt går man rett og slett lei av å bruke energi på det. Da er det lettere å bare nikke og sende dem inn i bussen. Det gjør ikke saken noe bedre, heller tvert imot, men er det meningen at vi skal drive med barneoppdragelse?

Den eneste «overraskelsen» var vel faktisk at det lakk litt vann inn igjennom den midtre takluka på den bussen jeg hadde i dag. Dagen startet jo forholdvis pent, overskyet med litt solgløtt, men utover dagen åpnet himmelen seg og det regner fortsatt faktisk. Jeg fikk faktisk de nye uniformsbuksene jeg hadde bestilt (og tatt nye mål til) i dag, de la jeg bak sjåførstolen i bussen min. Men gjett hvem som glemte dem igjen i bussen når han hadde parkert på Nesset på Vesterøy? Joda, det var meg. Men jeg skal ha den sammen bussen etter kl 7 i morgen tidlig, så da går jeg ut ifra at jeg finner uniformsbuksene mine på samme sted som jeg la dem. Det er vel svært få som har særlig behov for disse uniformsbuksene vil jeg tro.

Da får vi bare håpe at buksene passer og at jeg slipper å bruke private bukser fremover. De gamle uniformsbuksene mine er altfor store til meg nå og er i tillegg veldig lange på beina. Jeg går til tider og tråkker i mine egne buksebein, det er jo litt unødvendig. Jeg tar det dog ikke for gitt at de passer, det har ikke akkurat vært lett å få bukser som passer tidligere, men det hadde jo vært hyggelig med en positiv overraskelse!

I dag har jeg faktisk tatt i bruk den første Fossil-klokka jeg kjøpte meg på jobb. Den blå Timex’en min har med andre ord forløpig blitt pensjonert. Litt kulere klokke dette, eller hva? De svarte Converse All Star var også med på jobb i dag. Når jeg kom hjem fra jobb i dag var katten min Tom fryktelig rask med å løpe ut fra badet når jeg åpnet døra. Jasså, hva har du gjort for noe galt i dag? Joda, han hadde dratt hele dassrullen ned på gulvet, så det var rimelig mye papir på gulvet, for å si det pent. Han vet at han gjør noe galt, fordi han blir helt rar når han har gjort det, og hvis jeg løfter opp papiret og tar det med bort til han, går han og gjemme seg. Så det er helt tydelig at han vet at han har gjort noe galt. Men han fortsetter allikevel å gjøre det. Merkelige dyr? Den eneste måten å unngå problemet på er å ta bort dassrullen rett og slett. Men det hender at jeg glemmer det, og da ligger det ofte dasspapir utover gulvet. Men det hender en gang i blant at han ikke har rørt dasspapiret. Jeg blir like overrasket hver gang!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/04/28/fra-skolebenken-tilbake-til-hverdagen/

2 kommentarer

  • Arild Kristiansen28 april, 2010 kl 23:09

  He He.Dette høres/virker som en helt «normal» dag som man opplever like gjerne på en mandag som fredag.Heldighvis får man noen andre «merkedager» innimellom som forlanger større skrifttyper og som gir/ skaper minner som gjør at dager blir mer spesielle og minneverdige.

  • kak29 april, 2010 kl 22:31
   Forfatter

  Det er i grunn ganske mange av disse «normale» dagene. De er som regel ikke så mye å skrive hjem om, men det hender at jeg gjør det allikevel! hehe

  Men en gang i blant kommer det dager som krever krigstyper… men de er det heldigvis ikke så veldig mange av! Men det hadde jo vært gøy med behovet for krigstyper når det skjer noe POSITIVT! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.