Hvite biler på vei tilbake

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har hatt særlig sansen for hvite biler, selv om jeg faktisk har hatt to hvite biler selv, en ’89 Volvo 240 GLE og en ’88 Volvo 740 GLE. Den senere tid har det vært ett stort minus hvis bilen har vært hvit ved bruktbilsalg. Men nå virker det som om hvite biler er på vei tilbake igjen. I hvertfall når det kommer til litt spesielle biler. «Melk og brød»-biler har nok ikke noe større status i hvitfarge nå enn tidligere, men når man snakker om spesialutgaver virker det som om hvit rett og slett er in. Den siste tiden har også Audi vist frem konseptbiler i hvit. Sist ute er Audi Q7 V12 TDI Bluetech. Bilen er både fet i seg selv, og må si at det ser ekstra kult ut i hvitt. En bil jeg ikke ville kjøpt i en annen farge enn hvit, er Volkswagen Golf GTI. Den er rett og slett fet i hvit! Hadde ikke trodd at jeg skulle si noe slikt for et par år siden. Men tiden forandrer seg, det samme gjør vi.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/01/15/hvite-biler-pa-vei-tilbake/

2 kommentarer

    • Thomas Rino15 januar, 2007 kl 17:39

    Helt enig, kak! Hvite biler er på rask vei inn igjen, men som du sier; kun spesielle biler. Jeg ville aldri finni på å kjøpt meg en hvit A4 sedan fra 1998 f.eks.

    Hvit Golf IV Gti er bare helt fantastisk fin!

    • Bashir Osman Yusuf19 oktober, 2007 kl 13:15

    den e jo fin bil da….jeg liket den…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.